FOTO Casa de Cultură a Municipiului Sibiu și Teatrul de Balet s-au mutat în sediul nou

1 1.822

Teatrul de Balet Sibiu are din acest an o sală de repetiții corespunzătoare, iar Casa de Cultură a Municipiului are de acum un sediu nou și funcțional în urma finalizării lucrărilor de construcție a clădirii din Parcul Tineretului. Valoarea totală a investiției s-a ridicat la 4,58 milioane lei.

“Casa de Cultură, în cadrul căreia funcționează și Teatrul de Balet, este una dintre cele trei instituții culturale subordonate municipalității. Aceasta a demonstrat că știe să își atragă publicul prin spectacole de calitate, căutate de un număr mare de spectatori. De aceea am investit în acest spațiu care le va asigura condițiile pentru a continua să se dezvolte”, spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.casa de cultura balet sibiuNoul sediu din Parcul Tineretului a fost dat în folosință după dotarea cu mobilier a spațiilor rezultate.

VEZI AICI GALERIE FOTO ȘI MAI MULTE DETALII!
Clădirea are o suprafață totală de 930 de metri pătrați. La subsolul clădirii sunt amplasate vestiarele și grupurile sanitare, sala de croitorie și depozitele pentru costume, sala de mese, bucătăria, spălătoria și călcătoria, precum și arhiva Casei de Cultură. La parter se află o sală de balet de aproape 200 de metri pătrați, iar la etaj și mansardă sunt amenajate birouri și 17 camere de cazare pentru balerinii Teatrului de Balet care nu domiciliază în Sibiu, un mod de a-i motiva să rămână în corpul baletului sibian.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. […] FOTO Casa de Cultură a Municipiului Sibiu și Teatrul de Balet s-au mutat în sediul… […]

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.