Situație tragicomică la Vâlcea – Angajații Spitalului Județean au încurcat mortul

0 1.153

De râsu’ plânsu’ la Spitalul Județean din Vâlcea. Angajații sunt acuzați fiindcă au aunțat decesul unei paciente care, de fapt, trăia. Familia a mers cu sicriul la morgă și cu hainele de înmormântare, însă femeia nu se afla acolo.

Potrivit indiscret.ro, totul a început în data de 11 ianuarie, atunci când o femeie, în vârstă de 70 de ani, din comuna vâlceană Măciuca, s-a simțit rău din cauza unei infecții pulmonare. Familia a dus-o imediat la Spitalul Drăgășani, de unde a fost transferată la Spitalul de Urgență Vâlcea. Două zile mai târziu, fetele acesteia au vizitat-o și au observant că bătrâna era, vizibil, mai bine. Însă, spre seara, au fost sunate de o angajată a spitalului, care le-a informat că mama lor a decedat.

„Am fost sunați duminică seara seara de o angajată a spitalului care ne-a anunțat că mama a murit la ora 20.15. Ne-a mai spus că putem să ajungem a doua zi la 8.00 sa o luăm de la morgă. Luni (n.r.14 ianuarie) ne-am prezentat la morgă. De acolo, ne-au spus să mergem în spital să luăm documentele. Medicul care o îngrijea pe mama a rămas uimit. I-a dus în salon pe soțul, cumnatul și pe nepotul meu, care au văzut-o pe mama vie, îi dădea o asistentă să mănânce cu lingurița. În final, ni s-a spus că decedase altcineva cu același nume, din Drăgășani, și că probabil s-au încurcat fișele”, spune fiica bătrânei pentru indiscret.ro.

Directorul spitalului a afirmat că rudele femeii sunt cele care au interpretat greșit situația și că, de fapt, angajata în cauză ar fi spus că bătrâna este intubată nu decedată. Totodată, acesta a precizat că nu a decedat nimeni din Drăgășani cu numele identic al femeii.

Fiica bătrânei acuză și spune că doctorul este cel dezinformat. „Exclus să fi înțeles greșit, ni s-a spus clar că mama a murit și să o ridicăm de la morgă. Este de necrezut ce am pățit, îmi pare rău că nu ne-am gândit să chemăm presa, să ne filmeze și să ne fotografiez cu sicriul în mașină. Nu mai pun la socoteală stresul nostru”, a spus fiica bătrânei pentru indiscret.ro.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.