”Trilogia Ionesco” deschide anul de spectacole la Teatrul de Balet Sibiu

0 365

”Trilogie Ionesco”, un spectacol de dans contemporan, în coregrafia Monicăi Fotescu-Uta, este evenimentul care deschide seria evenimentelor din 2019, la Teatrul de Balet Sibiu.

Balerinii sibieni îi așteaptă pe toți iubitorii dansului duminică, 27 ianuarie, de la ora 19, la Sala Thalia, pentru a face o incursiune în lumea absurdului lui Eugen Ionesco. Opera marelui dramaturg român este sursa de inspirație a spectacolului în trei părți, care îi va purta pe spectatori prin ”Lecția”, ”Scaunele” și ”Rinocerii”, pe muzica lui Antonio Vivaldi, Thomas Tallis, Edith Piaf şi Art Blakey.
Dacă „Lecţia“ aduce în prim plan o elevă silitoare, însă nu foarte dotată intelectual, un profesor care nu are răbdare cu ea şi o menajeră demonică, împreună cu o serie de situații ce se încheie cu o tragedie, „Scaunele“ ”vorbesc” despre singurătatea umană. Doi vârstnici, care se pregătesc de o vizită, fac rost de multe scaune pentru vizitatorii, pe care doar ei îi pot vedea. Ultima parte a spectacolului, „Rinocerii“, prezintă conflictul dintre individ şi societate.
Biletele pentru acest eveniment pot fi cumpărate fie online, de pe kompostor.ro, fie de la casa de bilete aflată în Parcul Tineretului, nr.1, la parter.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.