Ora de Sibiu
Știri in direct

”Trilogia Ionesco” deschide anul de spectacole la Teatrul de Balet Sibiu

291

”Trilogie Ionesco”, un spectacol de dans contemporan, în coregrafia Monicăi Fotescu-Uta, este evenimentul care deschide seria evenimentelor din 2019, la Teatrul de Balet Sibiu.

Balerinii sibieni îi așteaptă pe toți iubitorii dansului duminică, 27 ianuarie, de la ora 19, la Sala Thalia, pentru a face o incursiune în lumea absurdului lui Eugen Ionesco. Opera marelui dramaturg român este sursa de inspirație a spectacolului în trei părți, care îi va purta pe spectatori prin ”Lecția”, ”Scaunele” și ”Rinocerii”, pe muzica lui Antonio Vivaldi, Thomas Tallis, Edith Piaf şi Art Blakey.
Dacă „Lecţia“ aduce în prim plan o elevă silitoare, însă nu foarte dotată intelectual, un profesor care nu are răbdare cu ea şi o menajeră demonică, împreună cu o serie de situații ce se încheie cu o tragedie, „Scaunele“ ”vorbesc” despre singurătatea umană. Doi vârstnici, care se pregătesc de o vizită, fac rost de multe scaune pentru vizitatorii, pe care doar ei îi pot vedea. Ultima parte a spectacolului, „Rinocerii“, prezintă conflictul dintre individ şi societate.
Biletele pentru acest eveniment pot fi cumpărate fie online, de pe kompostor.ro, fie de la casa de bilete aflată în Parcul Tineretului, nr.1, la parter.

Primește titlurile instant

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...