Cod galben de vânt puternic în județul Sibiu

1 668

Șapte judeţe din nordul şi nord-vestul ţării sunt, miercuri, sub avertizare de cod galben de vânt puternic, care la rafală atinge viteze de până la 60 de kilometri pe oră. Printre ele se află și Sibiul, acolo unde vântul suflă cu putere.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting cod galben pentru judeţele Cluj, Sălaj, Maramureș și Satu Mare, valabilă până la ora 11.00. În cele patru judeţe, vântul atinge la rafală 55 – 60 de kilometri pe oră.
Zona joasă a judeţelor Sibiu, Brașov și Alba sunt sub avertizare de cod galben până la ora 14.00. În aceste zone, vântului atinge viteze de 55-65 de kilometri pe oră la rafală.
Începând de luni şi până miercuri, la ora 20.00, zona de munte din 27 de județe este, total sau parțial, sub avertizare cod galben de viscol. Temporar pe creste vântul va sufla tare cu rafale de peste 100 -120 de kilometri pe oră, viscolind și troienind zăpada și determinând scăderea semnificativă a vizibilității.
Totodată, până miercuri, la ora 20.00 este în vigoare o informare meteo de intensificări ale vântului, ninsori și precipitații mixte care favorizează depuneri de polei. Miercuri, în zonele joase de relief, cu precădere din vest și nord-vest, vor fi precipitații mixte, ce vor favoriza depuneri de polei.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. […] Cod galben de vânt puternic în județul Sibiu […]

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.