Ora de Sibiu
Știri in direct

CSU Sibiu are încă un sponsor

961

Raiffeisen Bank este partener al BC CSU Sibiu. Echipa sibiană de seniori din Liga Națională de Baschet Masculin are de joi un nou susținător în creșterea performanțelor sale sportive.

”Este o adevărată onoare pentru noi să avem printre partenerii echipei, un nou brand național puternic, din sectorul bancar. Dincolo de culoarea galbenă care ne definește ca branduri și care ne unește, avem extrem de multe valori comune și împreună vom reuși să facem performanța în baschetul românesc. Sunt convins că acesta este doar începutul unui parteneriat puternic și de durată și le mulțumesc partenerilor noștri pentru sprijinul încrederea pe care ni le acordă”, a declarat Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.
De partea cealaltă, reprezentanții Raiffeisen Bank au declarat: „Parteneriatul cu BC CSU Sibiu este începutul unei colaborări care va însemna succes, muncă și pasiune. Ca de fiecare dată ne dorim să fie un parteneriat pe termen lung, care să însemne o schimbare în bine a lucrurilor. Ne unesc obiectivele comune de a ne dezvolta în Sibiu, dar și voința de a face performanță”.

Primește titlurile instant

loading...
Loading...

Citește și
1 Comentariu
  1. LL spune

    Raiffeisen Bank nu este brand național.
    Încetați să cumpărați timpul …
    NN…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...