Senzații tari la singurul poligon virtual de trageri din Sibiu – Poți deveni cu ușurință un sniper

1 2.344

Luptători cărora le iese orice atac asupra celor ”răi”, care se impun și care țintesc la milimetru atunci când e vorba despre eliminarea vreunui inamic. Sună bine, nu? E o scenă de film, dar la fel de bine ar putea fi transpusă în realitate, chiar la Sibiu, pe strada Abatorului nr. 19. Și asta pentru că acolo orice aspirant se poate transforma în lunetist, măcar la nivel de ”joacă”.

Curioși?
Sunteți curioși cum se poate întâmpla asta? Păi este simplu, pentru că pe strada Abatorului nr 19 s-a deschis un poligon de tir virtual. Asta înseamnă că oricine își dorește să încerce senzații noi și să tragă la țintă o poate face. Aici nu contează vârsta și nici dacă există sau nu permis de armă.

20190109 173451

”Poligonul este unul virtual, asta înseamnă că se trage practic la un perete pe care sunt proiectate imaginile și țintele. Au venit și copii, dar și persoane vârstnice. Fiecare găsește aici un alt mod de distracție, se regăsește altfel în activitatea asta”, spune Cristi Oțet, instructor de tir.

video

Divertisment, dar și antrenament
Cei care vin la poligonul virtual pot alege între mai multe variante de tir. ”Avem multe posibilități de tragere. Avem tir sportiv, variante western, varianta biatlon. Cei care vin la poligon vin pentru divertisment, dar poate fi folosit și ca bază de antrenament. Avem o variantă de tragere la talgere, foarte utilă pentru antrenamentul vânătorilor, dar și variante în care se testează și se antrenează rapiditatea și precizia în tragere. Acestea pot fi folosite de cei cei care lucrează la firme de pază, dar și de structurile operative. Am avut și astfel de cereri”, spune Cristi Oțet.

video

virtual sibiu

Distracție în echipă
Cei care vin la poligonul virtual vor fi asistați de instructorul de tir. Li se va explica cum trebuie să țintească, poziția cea mai bună și toate regulile jocului. O ședință de tragere durează o oră, iar cel mai distractiv este să se joace în echipe. ”Se poate trage individual, câte doi sau se poate juca pe echipe. Se poate ține scorul astfel, așa că poate veni o gașcă de prieteni care să petreacă altfel”, spune instructorul.

NEF 1767

O ieșire cu colegii de birou ar fi ideală aici, reușita unui team building fiind asigurată.
Cu siguranță că sunteți intrigați și deja vă doriți să încercați senzații tari, așa că un telefon la 0744.860321 vă asigură o programare și începutul către un trăgător dacă nu de elită, de timp liber.

20190109 173601

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. adada scrie

    O porcarie de 2 lei ! Un poligon adevarat nu exista decat pentru smecheri ??

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...