Tânăra în moarte cerebrală la Sibiu – Medicii au decis să nu o deconecteze de la aparate

12.276

Medicii sibieni au decis ca în cazul tinerei de 24 de ani, aflată în moarte cerebrală la spitalul județean Sibiu, aceasta să nu fie deconectată de la aparate, dacă familia nu este de acord cu acest lucru.

Aflată în moarte cerebrală din cauza unei meningite puternice, Diana Ghișoiu va fi ținută conectată la aparate în continuare. Informația a fost confirmată oficial de către cei de la Spitalul Județean Sibiu. ’’Medicii au decis ca fără acordul familiei să nu o deconecteze de la aparate’’, a spus Decebal Todăriță, purtător de cuvânt la Spitalul Județean Sibiu, pentru oradesibiu.ro.
VEZI ȘI: VIDEO Tânăra aflată în moarte cerebrală la Sibiu – Bacterie fatală luată din spital?
Reamintim că în ziua în care a împlinit 24 de ani, Diana a fost declarată în moarte cerebrală, dar fata luptă, conform afirmațiilor făcute de către mama acesteia.
CITIȚI ȘI:  Explicații de la Ambulanță legat de intervenția în cazul tinerei aflată în moarte cerebrală la Spitalul Județean Sibiu
Mama tinerei se zbate acum pentru viața copilei sale, deși medicii nu îi mai dau nicio șansă.
VEZI ȘI: Reacția oficială a spitalului județean Sibiu în cazul tinerei cu meningită – S-a făcut tot posibilul pentru ea
Familia fetei își pune speranța în orice mic detaliu care ar putea sugera că Diana își revine. Medicii însă spun că acest lucru nu este posibil decât printr-o minune.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Arată comentarii (1)