CSU, debut cu stângul în Top 6. Sibiul a pierdut la Timișoara

0 816

Debut cu stângul pentru BC CSU Sibiu în TOP 6. Echipa de baschet pregătită de Dan Fleșeriu a cedat la o diferență de 7 puncte, în deplasare de la SCM Timișoara, scor 86-79.

Sibiul a început cu stângul primul sfert de la Timișoara, terminând sfertul 1 cu un avantaj de 2 puncte, scor 25-27. În sfertul 2, SCM Timișoara revine și preia avantajul la o diferență de 2 puncte, scor 25-21 la pauza mare.Sfertul al treilea s-a terminat la egalitate, scor 19-19. SCM Timișoara se afla în avantaj. Ultimul sfert al partidei, CSU Sibiu nu a reușit să întoarcă rezultatul în deplasarea de la SCM Timișoara.

BC CSU Sibiu s-a remarcat prin Randal Alan Falker care a reușit să marcheze 18 puncte, urmat de Lucas Tohatan cu 14 puncte, iar Monyea Durrel Pratt a reușit să ajute echipa cu 14 puncte.

”Un meci foarte slab pentru noi pentru că, deși știam că întâlnim o echipă bună, atitudinea pe care am avut-o a fost total inadecvată. Am primit 50 de puncte la pauză și le-am dat ocazia să aibă încredere mare. Noi, dimpotrivă, am ezitat la fiecare acțiune ofensivă. Trebuie să strângem rândurile și să revenim la agresivitatea caracteristică. Nu avem voie să renunțăm la obiectivele noastre, nimeni nu ar trebui să se aștepte să fie ușor, chiar dacă noi am dat senzația asta la începutul campionatului”, a declarat Dan Fleșeriu, la finalul meciului de la Timișoara.

Pentru BC CSU Sibiu au marcat: Randal Falker18p, Lucas Tohătan și Moyea Pratt câte 14p, Kevin Hardy 12p, Justas Tamulis 9p, Chris Cooper 8p, Isaiah Philmore 4p.

Etapa următoare se va disputa pe teren propriu, BC CSU Sibiu urmând să primească vizita celor de la BCM U FC Argeș Pitești, duminică, 27 ianuarie, de la orele 20. Biletele petru această partidă au fost puse în vânzare pe www.bc-csusibiu.ro/bilete și pe www.kompostor.ro

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.