Ora de Sibiu
Știri in direct

Cel mai cunoscut brand de ciocolată belgiană deschide o locație în Sibiu

1.602

Un nou magazin în franciză s-ar putea deschide la Sibiu. Este vorba despre brand-ul de ciocolată belgiană Leonidas. Deocamdată însă se poartă doar negocierile.

Potrivit zf.ro, Ion Codreanu, master francizat al brandului de ciocolată Leonidas în România, spune că, pentru acest an vizează deschiderea de noi magazine în franciză în Braşov, Oradea şi Sibiu.
„Consumul a crescut, a crescut şi interesul pentru produsele noastre. În acest an va avea loc o deschidere a unui magazin în franciză la Iaşi în centrul comercial Palas şi a unui al treilea magazin la Timişoara în Open Ville”, a declarat pentru ZF Ion Codreanu, unul dintre cei doi antreprenori care deţin master franciza Leonidas pe plan local.
În ultimii ani, antreprenorul a implementat conceptul Leonidas Chocolate & Cafe, care integrează atât partea de ciocolaterie, cât şi de cafenea. Acest concept este inclus şi în unităţile de pe Calea Victoriei şi din zona Unirii din Capitală, dar şi în unităţile stradale din Cluj-Napoca şi din Timişoara.

sursa: zf.ro

Primește titlurile instant

loading...
Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...