Cel mai cunoscut brand de ciocolată belgiană deschide o locație în Sibiu

0 1.887

Un nou magazin în franciză s-ar putea deschide la Sibiu. Este vorba despre brand-ul de ciocolată belgiană Leonidas. Deocamdată însă se poartă doar negocierile.

Potrivit zf.ro, Ion Codreanu, master francizat al brandului de ciocolată Leonidas în România, spune că, pentru acest an vizează deschiderea de noi magazine în franciză în Braşov, Oradea şi Sibiu.
„Consumul a crescut, a crescut şi interesul pentru produsele noastre. În acest an va avea loc o deschidere a unui magazin în franciză la Iaşi în centrul comercial Palas şi a unui al treilea magazin la Timişoara în Open Ville”, a declarat pentru ZF Ion Codreanu, unul dintre cei doi antreprenori care deţin master franciza Leonidas pe plan local.
În ultimii ani, antreprenorul a implementat conceptul Leonidas Chocolate & Cafe, care integrează atât partea de ciocolaterie, cât şi de cafenea. Acest concept este inclus şi în unităţile de pe Calea Victoriei şi din zona Unirii din Capitală, dar şi în unităţile stradale din Cluj-Napoca şi din Timişoara.

sursa: zf.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.