IPJ Sibiu și ISU Sibiu confirmă cazul tânărului Cristian D., cel care joia trecută și-a pus capăt zilelor. Băiatul de 18 ani a fost găsit spânzurat într-un grajd dintr-o gospodărie pe raza localității Orlat.

Primii care s-au deplasat la fața locului, au fost cei de la SMURD Săliște, urmați de un echipaj SMURD de la Sibiu. Apelul telefonic a venit pe 17 ianuarie în jurul orei 16.45. Din păcate medicii l-au găsit spânzurat pe tânărul de 18 ani și nu au mai putut face nimic pentru el. ’’ Urmare a unui apel venit pe numărul de urgență 112, în data de 17 ianuarie 2019, în jurul orei 16:45, ISU Sibiu a mobilizat de urgență echipajul de prim ajutor Smurd Săliște și echipajul Smurd cu medic de la Detasamentul Sibiu, pentru acordarea asistenței medicale unui băiat de 18 ani, în localitatea Orlat, pe strada Fabricii. Echipajele medicale au găsit băiatul spânzurat, fără funcții vitale prezente, constatând, din nefericire, decesul acestuia’’, spun cei de la ISU Sibiu.
CITIȚI ȘI: Elev de la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu, găsit spânzurat la Orlat

Poliția cercetează circumstanțele sinuciderii
La zece minute după apelul telefonic venit prin 112, au fost sesizați și polițiștii. Primii care au ajuns la fața locului au fost cei de la Secția de Poliție din Orlat. ’’La data de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 16,55, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Orlat au fost sesizați, prin apel 112, în legătură cu faptul că, pe raza localității Orlat, într-o anexă gospodărească, a fost găsită o persoană spânzurată, un adolescent în vârstă de 18 ani, din localitate. În urma intervenției medicale, s-a constatat că adolescentul este decedat’’, spune pentru oradesibiu.ro, Elena Welter, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.
’’În cauză, la nivelul Secției 6 Poliție Rurală Orlat s-a deschis un dosar de cercetare penală ”in rem” privind săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se stabili circumstanțele care au condus la acest eveniment nefericit’’, mai spune Elena Welter.
Tânărul nu a lăsat nici un bilet de adio în care să explice de ce a decis să își pună capăt zilelor. Foto – arhivă

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns