UPDATE VIDEO – Codrin Ștefănescu la Sibiu: Aici este ”OMERTĂ!”! O camarilă a lui Iohannis și Turcan!

0 597

Aflat la Sibiu, Codrin Ștefănescu a continuat atacurile la adresa președintelui Klaus Iohannis. PSD-istul susține că președintele conduce o camarilă care dorește ”să pună mâna” pe județul sibiu cu orice preț.

UPDATE Codrin Ștefănescu susține că la Sibiu cei care se opun Președintelui Iohannis sunt pedepsiți. ”Sibiul a devenit un fel de regat al acestei camarile şi e foarte greu să nu fi pedepsit dacă a vorbit. Au fost pedepsiţi foarte mulţi oameni. Înjurături pe Internet. Atrag atenţia unor şefi de instituţii din Sibiu să se potolească. Potoliţi-vă!”

PSD trif stefanescu

”Aici în Sibiu este aşa un fel de frică instaurată, un fel de ceaţă, un fel de sentiment de omertă, pentru că cine se leagă de înaltul ales şi conducător, pătimeşte ceva. Aici e o camarilă. Cetăţeanul de rând nu a avut nimic de câştigat. Cu toată isteria Ralucăi Turcan, cetăţenii nu au avut nimic de câştigat. Am venit aici în Sibiu cu speranţa că toţi colegii noştri vor reuşi să câştige alegerile ca să fie un semnal pentru această camarilă că lucrurile se schimbă” a declarat Codrin Ștefănescu în cadrul conferinței de presă.

VEZI AICI CUM A FOST HUIDUIT CODRIN ȘTEFĂNESCU

Conferinta de presa la PSD Sibiu – Cu Codrin Stefanescu, Bogdan Trif si altii – Detalii pe www.oradesibiu.ro www.oradeselimbar.ro si www.orademedias.ro

Publicată de Ora de Sibiu pe Luni, 21 ianuarie 2019

Secretarul general al PSD este nemulțumit și de felul în care a fost primit la Sibiu. Acesta  fost huiduit la intrarea în sediul PSD, de către câteva zeci de protestatari. ”Am văzut cum am fost aici primiţi la Sibiu. Număr mic de manifestanţi, foarte agresivi. Am încercat să port un minim dialog. Sunt oameni cu care nu poţi să dialoghezi. Cu acest tip de personaje dialogul este absolut inutil”, a spus Ștefănescu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.