fbpx

VIDEO FOTO – Crima de la Mediaș: Suspecții duși la Curtea de Apel rămân după gratii

0 623

Cei trei bărbați acuzaţi că au ucis un tânăr de 25 de ani, din Mediaș, în urma unui conflict produs într-un club de noapte, vor rămâne în închisoare în următoarele 30 de zile. Cei trei, toți recidiviști, unul eliberat în baza Legii privind recursul compensatoriu, au contestat măsura arestării.

Cei trei agresori acuzaţi că l-au ucis pe tânărul de 25 de ani din Mediaș au contestat măsura arestării, însă magistrații de la Curtea de Apel Alba Iulia le-au respins, luni, contestația.

„Curtea de Apel Alba Iulia a respins ca nefondate contestaţiile formulate de inculpaţii Rusu Marius, Otvos Ovidiu Ioan și Anghel Paul împotriva încheierii penale nr. 2/CC din 14.01.2019 pronunţate de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Sibiu. (…) Obligă pe inculpaţii contestatori la plata sumei de câte 100 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Onorariul apărătorului din oficiu desemnat pentru inculpatul Rusu Marius, în cuantum de 130 de lei, va fi avansat din fondurile Ministerului Justiţiei. Soluția este definitivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Curții de apel Alba Iulia, Cosmin Muntean.

Prim-procurorul Ion Veştemean, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, declara că polițiștii din Sibiu au fost sesizaţi că F.M.A. a murit în secţia de primiri urgenţe a Spitalului Mediaş, ca urmare a unei agresiuni ce a fost exercitată asupra sa de către trei bărbați, agresiune petrecută pe calea de acces a unui club de noapte din Mediaş.
Din cercetări a rezultat că numiţii R.M. (în vârstă de 30 de ani, recidivist, eliberat la data de 25.05.2018, cu un rest de executat de 777 zile), O.O.I. (în vârstă de 38 de ani, cu antecedente penale), A.P. (în vârstă de 34 de ani, recidivist, eliberat la data de 13.06.2017 cu un rest 423 zile) şi alţii au mers la clubul respectiv.
Un grup format din 10 bărbați a intrat, la rândul său, în club și s-a îndreptat către masa ocupată de cei de mai sus, din acest grup făcând parte victima F.M.A. (în vârstă de 25 ani). Imediat între cele două grupuri a avut loc o altercaţie în cadrul căreia au fost loviți doi tineri.

VEZI AICI FOTO ȘI VIDEO CU MOMENTUL CRIMEI

„Văzând că R.M. se îndreaptă către ei cu un cuţit, membrii grupului din care făcea parte şi victima, părăsesc clubul şi o iau la fugă către poarta imobilului aflată la aproximativ 20-30 m depărtare de club, aceştia fiind urmaţi imediat de către R.M., O.O.I., A.P. precum şi celelalte persoane. În continuare, victima F.M.A. alunecă pe zăpadă şi cade la pământ, fiind astfel ajunsă din urmă de către R.M. şi O.O.I., ambii având în mâna dreaptă câte un cuţit. O.O.I. se poziţionează în dreptul capului victimei şi îl loveşte cu piciorul în zona capului de 8 ori. Concomitent cu loviturile aplicate de O.O.I. în zona capului, R.M. loveşte victima aflată la pământ de 11 ori cu cuţitul în zona membrelor inferioare, acesta fiind împiedicat să mai lovească în continuare cu cuţitul de către O.O.I. care îl împinge de deasupra victimei, moment în care se dezechilibrează şi cade în zăpadă în apropierea victimei. Imediat după ce R.M. şi O.O.I. încetează să mai lovească victima, apare venind în fugă şi A.P. care se îndreaptă direct către victima aflată la pământ si pe care o loveşte cu pumnii şi cu picioarele tot în zona capului”, se arăta într-un comunicat transmis de prim-procurorul Ion Veştemean.

VEZI AICI IMAGINI DIN CLUB

Moartea tânărului a fost violentă şi cauzată de o hemoragie externă.
Surse judiciare declarau, pentru corespondentul MEDIAFAX, că toți cei trei care au participat la uciderea tânărului de 25 de ani sunt recidiviști, unul dintre ei fiind eliberat în baza Legii privind recursul compensatoriu, cu mai bine de doi ani înainte de termen. Acesta fusese condamnat pentru crimă. Altul, despre care s-a crezut că a fost eliberat în baza aceleiași legi, a fost eliberat cu un an mai devreme, dar înainte de intrarea în vigoare a legii.
Cei trei bărbați au fost arestați preventiv în 14 ianuarie.

Sursa Video: Alba24.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.