Copiii la furat printr-o metoda ingenioasă la Sibiu – Au furat mii de euro

0 881

Trei minori au reușit să se transforme în niște hoți versați. Au furat astfel din trei locuințe din Sibiu, dar până la urmă au fost prinși de polițiști. Metoda lor a fost una simplă- au spus că lucrează la o firmă de gaz și au venit pentru lucrări.

Cei trei, doi din Sibiu și unul din Mureș, au bătut la ușa unui apartament și au spus că au venit pentru lucrări la rețeaua de gaz. Au cerut proprietarului 150 de lei pentru serviciile lor. Au văzut de unde omul a adus banii, apoi i-au distras atenția în timp ce unul dintre minori a găsit restul banilor. A sustras astfel 4.600 de euro.

Cei trei nu s-au oprit aici. Au furat din alte două locuințe, dar de această dată au intrat prin efracție. Dintr-un apartament au plecat cu 250 de euro și din altul cu un mănunchi de chei pe care nu au apucat să le folosească pentru că au fost prinși de polițiști.

Față de cei trei s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentate instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea a trei infracțiuni de furt calificat.
Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigații Criminale Sibiu.

 

 

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.