Ora de Sibiu
Știri in direct

Informații noi despre tânăra în moarte cerebrală – Știrile importante de marți la Sibiu

3.156

Marți a fost o zi în care sănătatea a fost domeniul dinspre care au venit cele mai multe știri. S-au întâmplat și accidente, iar trei minori au furat după o metodă inedită.

1- Fata în moarte cerebrală la Sibiu – A donat sânge pentru alţii, dar transfuzia nu a salvat-o pe ea

O tânără din Sibiu a donat sânge pentru a-i salva pe alţii, însă transfuzia de sânge primită de ea, în 15 ianuarie, nu a salvat-o. Este vorba despre Diana Ghişoiu, sibianca de 24 de ani, diagnosticată cu meningită se află în moarte cerebrală în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă de 16 zile. Deşi această meningită este foarte periculoasă, medicii au reuşit să salveze viaţa unui băiat din Sibiu, în 2016.

2- Fără vizite la Spitalul de Pediatrie – Număr mare de copii suspecţi de gripă

Medicii de la Spitalul Clinic de Pediatrie tratează în prezent 12 copii suspecţi de gripă, internaţi în Secţia de Boli Infecţioase. La Pediatrie nu se mai fac vizite, au accesul doar aparţinătorii internaţi cu copiii.

3- Doi copii din judeţul Sibiu se luptă cu o boală rară. Statul cheltuie milioane de lei ca să-i ajute

Doi copii, un băieţel de şase ani şi altul de 15 sunt singurii pacienţi din judeţul Sibiu care se luptă zilnic, cu o boală rară numită distrofie musculară Duchenne. Tratamentul acestor copii costă enorm, dovadă că în fiecare an, Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CAS) Sibiu cheltuie pentru aceste două cazuri, pe an, în total peste patru milioane de lei.

4- Veste oficială legat de ziua de 25 ianuarie pentru elevi și bugetari

Ziua de 24 ianuarie va fi zi liberă, acordată de Guvern cu ocazia sărbătoririi Micii Uniri. În alte situații de acest fel guvernul făcea o punte între ziua liberă și weekend, astfel că bugetarii beneficiau de o minivacanță.

5- Accident la intersecția Drumul Hoților – DN7H. O femeie este rănită

Accidentul a avut loc marți după amiază pe drumul Hoților. Este vorba de o coliziune între două autoturisme.

6- Copiii la furat printr-o metoda ingenioasă la Sibiu – Au furat mii de euro

Trei minori au reușit să se transforme în niște hoți versați. Au furat astfel din trei locuințe din Sibiu, dar până la urmă au fost prinși de polițiști. Metoda lor a fost una simplă- au spus că lucrează la o firmă de gaz și au venit pentru lucrări.

Primește titlurile instant

loading...
Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...