Ora de Sibiu
Știri in direct

Traficant de droguri prins la Sibiu, trimis în judecată – Avea peste un kilogram de cocaină

1.403

Un bărbat a fost trimis marți în judecată de către DIICOT pentru trafic de droguri de mare risc. Acesta a fost prins în octombrie 2018 că avea asupra lui 1,1 kilograme de cocaină. Totul s-a petrecut într-o benzinărie de pe autostrada A1, pe raza județului Sibiu.

La data de 22.01.2019, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului C. D. C., pentru săvârșirea infracţiunilor de trafic național de droguri de mare risc, în formă continuată şi trafic internațional de droguri de mare risc.
Prin actul de sesizare s-a reţinut că la data de 26.10.2018, inculpatul C. D. C. a introdus pe teritoriul României, prin intermediul unei societăţi de transport, cantitatea de 1005,4 grame cocaină, pe care a preluat-o pe raza județului Sibiu, la o stație de carburant situată pe autostrada A1 și a deținut, în aceeași zi, în baza aceleiași rezoluții infracționale, cantitatea de 118, 11 grame cocaină.
În fapt s-a reţinut că în dimineața zilei de 26.10.2018, în jurul orei 07.45, inculpatul a fost surprins în flagrant, în timp ce prelua de la șoferii societăţii de transport, două colete pe care le-a introdus în portbagajul unui autoturism .
În urma percheziționării celor două colete s-a constat că în interior acestea conțineau produse de igienă, produse alimentare, iar într-unul dintre colete s-a găsit o pungă din material plastic ce conținea cantitatea netă de 1005,4 grame cocaină.
La data de 26.10.2018 inculpatul a arătat că mai deține o cantitate de cocaină la un imobil situat pe raza judeţului Călărași.
Însoțit de organele de poliție judiciară, inculpatul s-a deplasat la imobilul situat în judeţul Călărași, de unde, de sub o grămadă de lemne situate în spatele casei a scos și predat un borcan transparent, în interiorul căruia se găsea cantitatea netă de 118,11 grame pulbere care conține cocaină.
Cu aceeași ocazie, inculpatul C.D.C a mai predat organelor de poliție judiciară o oală metalică în interiorul căreia se găseau mai multe pungi ce conțineau o substanță pulverulentă-compactă de culoare brun roșcată cu miros înțepător în cantitate de 459,78 grame, care conținea Acetaminophen (Paracetamol) și Cofeină.
Cu ocazia efectuării percheziției la locuința situată în judeţul Călărași, au fost descoperite cantități importante de tutun, un pistol marca „Whalter” și sumele de 10.275 euro, 1560 lei și 200 coroane daneze. Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Tribunalului Bucureşti. foto – arhivă

Primește titlurile instant

loading...
Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...