Miercuri s-a dat sentința în cazul crimei din Vasile Aaron, plus alte vești importante pentru sibieni

2.453

Crima din Vasile Aaron din luna mai a anului trecut a pus capăt vieții unui tânăr din Vâlcea. A fost bătut până la moarte de trei sibieni care miercuri au aflat cât vor sta după gratii. Elevii au primit o zi liberă în plus, iar pentru un post la Poliția rutieră s-au înscris un număr record de candidați. Iată cele mai importante știri ale zilei de miercuri:

1- Sentințe în procesul crimei din Vasile Aaron – Ani grei de închisoare pentru cei trei inculpați

Tribunalul Sibiu a dat miercuri sentința în procesul crimei din Vasile Aaron. Cea mai mare pedeapsă, de 15 ani și opt luni, a primit-o Stângaciu Constantin – Nicolae. Familia lui Alexandru Runceanu urmează să primească daune în valoare totală de 80.000 de euro.

2- Elevii stau acasa vineri – Nu se fac ore!

Vești bune pentru elevii. Vineri, 25 ianuarie 2019, elevii sibieni vor sta acasă.

3- Cantine pentru elevi și nevoiași în județul Sibiu pe modelul celei făcută de Mitropolie la Goga

Înalpreasfințitul Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului, a fost prezent marți, alături de zeci de protopopi, la sala de oaspeți a Cantinei „Sfântul Stelian” a Arhiepiscopiei Sibiului, acolo unde a avut loc o ședință.
În debutul ședinței, ierarhul le-a mulțumit celor zece protopopi pentru activitățile desfășurate anul trecut la nivel de protopopiate și parohii, precum și pentru susținerea activităților culturale, pastoral-misionare și social-filantropice ale Arhiepiscopiei Sibiului.

4- Record de candidați pentru un post la Poliția Rutieră la Sibiu

77 de persoane și-au depus dosarul la Poliția Sibiu și „se luptă” pe un singur loc scos la concurs. Dintre aceștia, 53 sunt deja polițiști, iar 24 de candidați provin din surse externe. Este vorba despre postul de Ofițer în cadrul Biroului Rutier.

5- Miriuță, declarație de dragoste pentru Sibiu – Ce zice de șansele FC Hermannstadt la play –off

Antrenorul celor de la FC Hermannstadt a răspuns la câteva întrebări fulger în care a vorbit și despre Sibiu și șansele echipei sale la play-off.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi