fbpx

Păltinișul e fully booked în weekend – La Sibiu nu se înghesuie turiștii

717

Va fi un sfârșit de săptămână aglomerat în stațiunile montane. În județul Sibiu, la Păltiniș, spațiile de cazare sunt suprasolicitate, semn că turiștii vor petrece cele două zile libere pe pârtie. În același timp, la Sibiu, sunt disponibile peste 400 de proprietăți, ceea ce înseamnă că, în această perioadă, nu se înghesuie prea multă lume să ne viziteze.

Potrivit booking.ro, o singură vilă mai este disponibilă, iar și acolo mai este liberă o singură cameră. Pentru un sejur de două nopți (vineri și sâmbătă, cu check-out duminică dimineața), doi adulți vor trebui să plătească 163 de euro, asta însemnând aproximativ 194 de lei de persoană pe noapte.

paltinis 1

Cei care vor să ajungă cu orice preț la Păltiniș în acest weekend, au posibilitatea să se cazeze în localitățile din apropiere, ori la Gura Râului, ori la Sibiel, însă și acolo este disponibilă tot câte o cameră pentru doi adulți.
Se pare că stațiunea montană este la mare căutare și datorită concursurilor ce vor avea loc la sfârșitul săptămânii. Sâmbătă, 26 ianuarie are loc „SKI & SNB 4 X Cross 2019”, cel mai spectaculos concurs al sezonului prin traseul cu obstacole rapide și prin formatul eliminatoriu cu 4 concurenți pe traseu, primii 2 mergând mai departe până în finală, iar duminică, 27 ianuarie, se va ține „MTB Winter 4 X Cross”, un concurs inedit, care trezește curiozitatea publicului prin conceptul de biciclete pe zăpadă. Aici, sunt solicitate toate tehnicile de coborât, alunecat și sărit cu bicicleta.

ski snb
FOTO Facebook Arena Platoș Păltiniș
mtb
FOTO Facebook Arena Platoș Păltiniș

În timp ce la munte turiștii sunt în căutare de distracție, la Sibiu nu se închesuie mulți. Poate și fiindcă, în această perioadă a anului, nu există activități care să îi atragă. În comparație cu perioada sărbătorilor, când mii de turiști au vizitat Târgul de Crăciun, disponibilitatea cazărilor a crescut considerabil, astfel că, în acest moment, peste 400 de proprietăți au camere libere. Cea mai ieftină cazare, pentru două nopți și doi adulți este de 202 euro.

sibiu

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.