Record de candidați pentru un post la Poliția Rutieră la Sibiu

0 631

77 de persoane și-au depus dosarul la Poliția Sibiu și „se luptă” pe un singur loc scos la concurs. Dintre aceștia, 53 sunt deja polițiști, iar 24 de candidați provin din surse externe. Este vorba despre postul de Ofițer în cadrul Biroului Rutier.

Înscrierile s-au încheiat marți, iar singurul post vacant scos la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a fost cel de ofițer în cadrul Poliției Rutiere. Au fost foarte mulți doritori, astfel că acum cei 77 de candidați se vor „bate” pe singurul loc.

Și la Brașov a fost record de candidați. Acolo, 403 de persoane îşi încearcă norocul pentru zece posturi scoase la concurs la Poliția Brașov. Și în județul Alba concurența este uriașă, respectiv 219 candidați pe șase locuri.

În continuare, în perioada 25.01 – 07.02.2019 se va desfăşura evaluarea psihologică a candidaţilor. Apoi, activitatea de evaluare medicală şi completarea dosarelor de recrutare cu fişa medicală – tip se va desfăşura în perioada 14.02. – 08.03.2019, dar numai în zilele lucrătoare, doar pentru candidaţii declaraţi „apt psihologic”. Fişa medicală se va elibera de către Centrul Medical Judeţean Sibiu – al M.A.I. După depunerea dosarelor de recrutare, comisia de concurs constituită la nivelul inspectoratului, va analiza candidaturile până la data de 20.03.2019, urmând a se pronunța cu privire la validarea/invalidarea acestora. Listele candidaturilor validate/invalidate vor fi publicate, până la data de 26.03.2019, pe pagina de internet a inspectoratului sb.politiaromana.ro, Secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs, precum și pe pagina de internet a unităților de recrutare, urmând ca în 30.03.2019 să se desfășoare proba de concurs.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...