VIDEO După ce a fost huiduit la Sibiu, Codrin Ștefănescu a fost hulit și în Brașov

0 211

Codrin Ștefănescu, Secretarul General PSD, și Marius Dunca, fost ministru al Sportului, au fost huiduiți, marți, și la Brașov de protestatari, la fel cum s-a întâmplat și la Sibiu, luni. Totul s-a petrecut înainte unei conferințe de presă organizată de PSD Brașov.

Potrivit mediafax.ro, câțiva protestatari i-au hulit pe cei doi social-democrați în momentul în care cei doi au ajuns la sediul hotelului în care urma să aibă loc conferința de presă. În aceeași situație s-au aflat și la Sibiu, acolo unde Ștefănescu a fost huiduit și înjurat. VEZI AICI VIDEO
Social-democraţii s-au oprit să discute cu protestatarii, care s-au plâns de faptul că foarte multă lume, „fraţi, prieteni”, pleacă din ţară.
Codrin Ştefănescu le-a spus că unii ar putea fi determinaţi să se întoarcă acasă, însă oamenii au continuat să huiduie şi să scandeze. Unul dintre ei a spus „Partidul dumneavoastră nu a respectat electoratul”.
Apoi, un protestatar l-a întrebat pe Codrin Ştefănescu de ce pleacă oamenii din ţară dacă România este în creştere, iar social-democratul i-a răspuns „pentru că avem democraţie”, moment în care un alt protestatar a strigat „pleacă de lehamite, nu de bine”.
Deputatul PSD Roxana Mânzatu le-a dat oamenilor exemplul medicilor, care ar pleca din ţară mult mai puţini, însă un protestatar i-a strigat „vreţi să scăpaţi corupţii, asta faceţi de 2 ani”.
Delegaţia PSD a decis, în acel moment, să intre în hotel.
Înaintea conferinţei de presă, şi alte persoane au fost huiduite de câţiva protestatari. Oamenii îi întrebau pe cei care intrau în hotel dacă merg la PSD, iar dacă cineva răspundea afirmativ, protestatarii huiduiau.

video

Luni, Codrin Ştefănescu, Eugen Nicolicea şi ministrul Turismului, Bogdan Trif, au fost huiduiţi şi la Sibiu. Liderii PSD au încercat şi acolo să discute cu oamenii, însă aceştia au continuat să scandeze împotriva lor.
Ministrul Turismului Bogdan Trif, împreună cu secretarul general al PSD şi cu deputatul Eugen Nicolicea au participat la o conferinţă de presă la Sibiu, iar la intrarea în sediul organizaţiei locale, din centrul oraşului, au fost aşteptaţi de zeci de protestatari în zona pe care oamenii au numit-o „liberă de corupţie” şi unde se întâlesc în fiecare zi. Protestatarii au scandat „PSD ciuma roşie”, „Afară cu PSD din ţară” sau „Ruşine, ruşine”.

Sursa video: Brasov TV

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.