Produs special lansat pentru fanii lui CSU Sibiu – ”DABO-DUNK”, Coșul Victoriei

0 579

Dabo Doner și CSU Sibiu lansează un produs co-branded pentru sibieni: ”DABO-DUNK”. Noua atracție culinară va fi pusă în vânzare sâmbătă, 26 ianuarie, de la ora 13:30, iar suporterii echipei sunt invitați la ”degustare”, în locația DABO de pe bulevardul Victoriei.

Angajații DABO vor fi echipați de joc, ca într-o zi de meci, iar întreaga echipă CSU va fi în locația de pe Victoriei, invitând fanii la o ședință de poze, autografe și…înfulecat!
Surprizele nu se opresc aici! La fiecare ”DABO-DUNK” cumpărat, din orice restaurant din Sibiu, veți primi un bilet de tombolă. În ultima zi a fiecărei luni punem la bătaie 6 premii irezistibile: DABO-DINNER (o cină cu jucătorul favorit), DABO-FOTO (o poză pe care o faci cu toată echipa și pe care ți-o oferim înrămată și semnată), DABO-FAN (două bilete la meci), DABO-MUG (o cană cu DABO și BC CSU Sibiu), DABO-FOODIE (un voucher de 50 ron) și DABO-EXPERIENCE (acces la un antrenament al lui CSU și o întâlnire cu echipa). Toate biletele completate rămân în concurs până pe 31 mai! Mai mult, fanii trebuie să știe că din prețul fiecărui produs ”DABO-DUNK” cumpărat (15 lei), echipa primește suma de 2 lei.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.