EXCLUSIV Primii tripleți din 2019 la Maternitatea Sibiu – trei fetițe sănătoase

0 4.645

La Maternitatea din Sibiu au venit pe lume primii tripleți din acest an, au precizat pentru oradesibiu.ro, surse medicale. Cele trei fetițe și mama sunt sănătoase.

Trei fetițe au venit pe lume zilele acestea

Fetițele care au venit pe lume zilele astea, în Maternitatea Sibiu reprezintă prima naștere cu tripleți din 2019, înregistrată la Spitalul Clinic Județean de Urgență. Anul trecut s-au consemnat la Maternitatea Sibiu un număr de trei nașteri cu tripleți, potrivit datelor oficiale.

Mai multe fete decât băieți

Numărul nașterilor înregistrate la maternitatea Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu a crescut în 2018 pentru al șaselea an consecutiv. Datele consemnate indică un total de 3023 de nașteri, dintre care 55 gemelare și trei de tripleți. Per total, s-au înregistrat 3084 de nou-născuți, dintre care 1526 de băieți și 1558 de fete, cu 1,2% peste numărul nou-născuților din 2017. Comparativ cu anul 2013, numărul nașterilor din 2018 este mai mare cu peste 22%. Cea mai prolifică lună din anul precedent a fost septembrie cu 303 de nou-născuți iar cea mai slabă – aprilie, cu 229 nou-născuți, indică datele oficiale ale spitalului sibian.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...