Green Seiro ”iese” din țară. Își extinde serviciile în străinătate

1 358

Green Seiro este firma sibiană și una din cele mai bune din țară în instalarea panourilor solare și fotovoltaice. De-a lungul timpului specialiștii Green Seiro și-au demonstrat profesionalismul, astfel că oricine apelează la ei sunt îndrumați de la prima întrebare până când panourile sunt puse în funcțiune. Renumele Green Seiro s-a dus și în străinătate, astfel că acum sibienii lucrează pe piața din Europa.

Lucrări în Polonia
Green Seiro s-a impus pe piața românească ca lider în vânzarea și instalarea panourilor fotovoltaice și solare. Specialiștii lor sunt unii din cei mai bine informați în acest domeniu, astfel că dacă se apelează la serviciile lor informațiile sunt complete și mereu adaptate clientului. Asta înseamnă profesionalism, și asta au căutat clienții din Polonia. ”Am ajuns să lucrăm în Polonia, dar deocamdată doar în parcuri fotovoltaice. Extinderea în afara țării înseamnă pentru noi foarte mult. Înseamnă că seriozitatea și profesionalismul ne sunt recunoscute. Evident că înseamnă încasări mai mari, dar și mult mai multă muncă. Dar, toate acestea ne aduc recunoaștere, dezvoltare și creșterea firmei”, spune Paul Varga, manager Green Seiro.

Extinderea lucrărilor și angajări
Lucrările în Polonia au început în luna noiembrie, dar contractul va fi prelungit. ”Deocamdată lucrăm doar la parcuri fotovoltaice, dar în viitor o să lucrăm în afara țării și la panouri pentru case. Polonia a fost prima țară, dar vom încheia contracte și în alte părți. Pentru că avem planuri mari avem nevoie și de angajați mai mulți”, spune Paul Varga.

49414041 2431321950242802 8773866871393878016 n

Cei de la Green Seiro au o singură cerință. Ca cei care își doresc un loc în echipă să aibă experiență minim un an.

”Mai avem nevoie de oameni, dar cerința noastră este să aibă minim 1 an experiență în montarea panourilor fotovoltaice. Acest lucru este principala cerere. Dacă au și carnet de conducere, este un plus. Transportul până în Polonia și înapoi este asigurat, la fel și cazarea. Salariul este motivant, se discută după depunerea CV-ului”, spune Paul Varga, manager Green Seiro.

Cei interesați pot depune deja CV-urile pe adresa contact@greenseiro.ro sau la sediul Green Seiro de pe strada Malului nr. 6. Informații suplimentare se pot obține la 0729.1010101.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. un nemultumit scrie

    foarte bun articolul, jos palaria

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.