Ora de Sibiu
Știri in direct

UPDATE VIDEO FOTO – Peste 600 de sibieni protestează vineri seară în oraș. Se scandează ”afară cu PSD din țară”

2.740

Un nou protest la Sibiu, vineri, în Piața Mare. Sibienii s-au adunat, începând cu ora 18.00, pentru a-și striga nemulțumirile față de Guvernul Dăncilă și Ordonanța de Urgență „pentru hoți”. La ora 18.00 erau în piață în jur de 25-30 de persoane.

Update 3
Numărul protestatarilor este acum de aproximativ 600 de persoane și au ajuns pe Mihai Viteazu. Coloana se întoarce acum către Piața Mare.

UPDATE 2 Numărul protestatarilor a ajuns la aproximativ 300. La ora 19:20 scandau pe Calea dumbrăvii, în fața Tribunalului Sibiu.

UpDATE 1 – Sunt 200 de protestatari
În Piața Mare s-au strâns la ora 18.20 în jur de 200 de oameni. Se strigă ”Hai români, hai cu toți sa scăpăm țara de hoti” și ”Afară! Afară! Cu PSD din țară!”.

ȘTIREA INIȚIALĂ
Protestatarii cer Guvernului Dăncilă să retragă proiectul de OUG pentru repunerea abuzivă și neconstituțională în termen. Sibienii au ieșit în stradă fiindcă nu doresc ca infractorii condamnați definitiv să fie eliberați prin legi speciale, România devenind un stat în care justiția să fie pedepsită. La ora 18.00 s-au strâns în Piața Mare în jur de 30 de oameni.

Printre ei și liderul USR, Dan Barna.

 

Primește titlurile instant

loading...
Loading...

Citește și
1 Comentariu
  1. Nyky spune

    Miting politizat. Fara importanta si degeaba.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...