ghisoiu diana
FOTO Facebook

Sute de sibieni au simţit nevoia să transmită pe pagina de facebook a Orei de Sibiu, mesaje de sprijin pentru familia Dianei Ghişoiu, tânăra care a murit din cauza meningitei. Unul dintre mesaje este de la sibiancă, mama unei fete, care a pierdut şi ea lupta cu boala.

“Diana va trăi veşnic în inimile noastre

Unul dintre cei care au cunoscut-o a postat următorul mesaj: “Sincere condoleanţe. Diana va tră veşnic în inimile noastre a tuturor”. Cei mai mulţi sibieni au transmis mesaje de genul “Dumnezeu să o odihnească în pace iar pe părinţi să-I întărească să treacă peste această tragedie.”

Mesaj de la mama unei fete decedate din cauza meningitei

Gabi Gheorghitoaia, mama unui copil decedat din cauza meningitei, a transmis şi ea un mesaj Lăcrămioarei Ghişoiu, mama Dianei. “Dumnezeu să o odihnească în pace alături de fetiţa mea care a plecat la ceruri tot din cauza meningitei.

“Nu am cunoscut-o… Zbor lin printre îngeri

Cei mai mulţi sibieni care au transmis mesaje pe Internet, nu au cunoscut-o pe Diana, dar s-au declarat impresionaţi de suferinţa ei. Ana Ion se numără printre cei care nu au văzut-o niciodată, dar i-a transmis Dianei: “Off, fără cuvinte, nu cunosc fata dar multă durere poate fi în această familie. Zbor lin copil frumos. Dumnezeu să-ţi fie alături şi mai ales de părinţii tăi.”47054578 2409292089100952 1807700096494600192 n

Diana Ghişoiu, 24 de ani. Lupta cu meningita, 21 de zile

Diana acum o lună de zile era o tânără care îşi făcea planuri de viitor. Şi-a petrecut Revelionul în Turcia, alături de prieten. S-a întors acasă şi în 4 ianuarie a ajuns la Spitalul Militar, unde medicul i-a spus că are meningită. A fost dusă cu ambulanţa la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă în aceeaşi zi. Două două zile a intrat în moarte cerebrală. În 15 ianuarie, fiind în moarte cerebrală, a beneficiat de transfuzie de sânge, Diana fiind şi ea o donatoare. Nu a ajutat la nimic. În 16 ianuarie, fiind în moarte cerebrală, Diana Ghişoiu a împlinit 24 de ani. Inima ei, care era ajutată artificial de aparate, a încetat să mai bată, în noaptea de joi spre vineri. Acum fata a fost dusă acasă, la Orlat, unde va fi înmormântată. 21 de zile a durat lupta Dianei şi a medicilor cu meningita. Dumnezeu să o odihnească!

Comentariul meu

Lasă un răspuns