iohannis biserica sibiu
FOTO - News.ro

Șeful statului, Klaus Iohannis și soția sa Carmen, participă duminică dimineață la slujba din biserica unde cei doi merg foarte des la Sibiu.

Preşedintele Klaus Iohannis participă, duminică, împreună cu soţia sa, Carmen, la slujba de la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime” din Sibiu, anunță news.ro. Şeful statului petrece sfârşitul de săptămână acasă la Sibiu, iar sâmbătă a urcat în staţiunea Păltiniş.
Şeful statului şi soţia sa, Carmen, au sosit, duminică, în zona centrală a municipiului Sibiu, iar maşina a parcat, ca de obicei, în Piaţa Mică. Pentru a intrat în biserică pe uşa principală, sitută în Piaţa Mare, cuplul prezidenţial a făcut câţiva paşi. Soţii Iohannis s-au ţinut de mână ca de obicei şi au salutat jurnaliştii care-i aşteptau la intrarea în biserică. Klaus Iohannis nu a făcut delcaraţii la intrarea în lăcaşul de cult. Şeful statului petrece sfârşitul de săptămână acasă la Sibiu, iar sâmbătă a urcat în staţiunea Păltiniş pentru a schia. Iohannis este un împătimit al muntelui şi deseori schiază în diferite zone ale ţării. De-a lungul timpului, a putut fi văzut deseori de către turişti în Munţii Bucegi, pe părtiile din judeţul Alba, dar şi la Părtiniş.

Comentariul meu

Lasă un răspuns