fbpx

A dispărut de acasă după ce i-a murit mama – Este de negăsit

0 3.675

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută un tânăr în vârstă de 18 de ani care a plecat de la domiciliul său din municipiul Sibiu, jud. Sibiu, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

La data de 26 ianuarie 2019, un sibian a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, la aceeași dată, fiul său, IACOB SĂLĂJAN SERGIU, în vârstă de 18 ani, a plecat de acasă, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Băiatul a plecat la o zi după înmormântarea mamei sale care a murit după o boală grea. Băiatul a fost foarte afectat.

Tânărul are  înălţime 1,80 m, greutate 83 kg, păr șaten, fir drept, tuns scurt, faţă ovală, ten măsliniu, constitutie atletică.

Nu prezintă semne particulare.

La data plecării, tânărul purta un tricou de culoare maro, o geacă de fâș de culoare neagră, o pereche de pantaloni sport cu inscripția „LACOSTE” și o pereche de adidași din pânză de culoare neagră.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

iacob salajan sergiu

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.