Cele mai importante știri de luni la Sibiu – Informații noi despre viroze și gripă

673

Subiectul acestor zile- virozele și gripa vine la Sibiu cu o veste bună, aceea că nu -sa înregistrat niciun caz nou de gripă la final de săptămână. În schimb numărul virozelor a crescut atât în rândul adulților, cât și în rândul copiilor. 

1- Spitalul de Pediatrie asaltat de sute de sibieni cu copii răciţi

Aproximativ o sută de copii răciţi au fost consultaţi în ultimele 24 de ore, în Urgenţa Spitalului Clinic de Pediatrie din Sibiu. Medicii se confruntă cu o creştere a cazurilor, în ultimele două zile. Mulţi dintre aceşti copii ar putea fi văzuţi de medicii de familie, însă părinţii preferă să alerge cu ei la spital. Deocamdată nu s-au mai confirmat cazuri de gripă.

2- Creştere alarmantă de viroze respiratorii în Urgenţa Sibiu

În Sibiu nu avem niciun caz nou de gripă, dar medicii de la Urgenţa Spitalului Judeţean se confruntă cu un val îngrijorător de sibieni care au viroze respiratorii. Faţă de anul trecut avem de trei ori mai mulţi sibieni, bolnavi diagnosticaţi cu viroze, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

3- Mai multe străzi din zona Coandă – Oțelarilor vor fi modernizate

Zona cuprinsă între străzile Henri Coandă și Oțelarilor, din zona de est a orașului, este prevăzută pentru modernizare. Doar că la prima ”strigare” nu s-a primit nicio ofertă pentru execuție. Între timp s-a majorat salariul minim pe economie și s-au scumpit materialele de construcții. Astfel că prețul calculat inițiat nu mai este valabil, iar acum Primăria trebuie să scoată mai mulți bani din conturi pentru această lucrare.

4- Medicii sibieni se luptă să salveze viaţa unui bărbat ars cu acid sulfuric

Medicii sibieni se luptă să salveze viaţa unui bărbat ars cu acid sulfuric
Medicii din Spitalul Clinc Judeţean de Urgenţă Sibiu se luptă să salveze viaţa unui bărbat de 53 de ani, care a fost ars cu acid sulfuric duminică, într-o fabrică de cupru din Zlatna. Pacientul ars a fost transferat duminică noaptea din spitalul din Alba Iulia, la Sibiu. După ce a fost internat la Chirurgie Plastică, medicii au decis să îl mute la Terapie Intensivă. Starea bărbatului este gravă.

5– Miriuță a ales stadionul pe care FC Hermannstadt joacă meciurile cu Craiova și Iași

Chiar dacă lucrările la stadionul Municipal sunt într-un stadiu destul de avansat, tehnicianul lui FC Hermannstadt nu se culcă pe o ureche și spune că echipa sa o să joace cel mai probabil la Pitești partidele cu CSU Craiova și Poli Iași.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi