foto sbz tarom
FOTO arhivă

Premierul Viorica Dăncălă a trimis, luni, Corpul de Control la TAROM pentru a verifica regulile care guvernează sistemul de administrare și control, precum și circumstanțele în care două aeronave Airbus A310 au fost înstrăinate în anul 2018, scrie Mediafax.

”Din dispoziția premierului Viorica Dăncilă, Corpul de control al prim-ministrului a declanșat astăzi (luni – n.r.) o acțiune de control la Compania Națională de Transporturi Aeriene – TAROM S.A. Obiectivele acțiunii de control constau în verificarea respectării dispozițiilor legale privind organizarea și funcționarea TAROM S.A., regulile care guvernează sistemul de administrare și control, precum și circumstanțele în care două aeronave Airbus A310 au fost înstrăinate în anul 2018”, se arată într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, la finalul verificărilor, concluziile vor fi prezentate prim-ministrului Guvernului României și, după caz, vor fi comunicare instituțiilor abilitate pentru dispunerea măsurilor legale ce se impun.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns