Ora de Sibiu
Știri in direct

VIDEO – FOTO Orașul cu castele de lux în valoare de 200 de milioane de dolari – Acum e în paragină

354

Cel mai spectaculos complex rezidențial de lux făcut în ultimii ani în lume, a ajuns să fie în paragină toată. Burj Al Babas a intrat în faliment.

Burj Al Babas urma să fie un complex rezidențial de lux, cu un concept unic: un oraș cu peste 700 de castele la scară mică, amplasat în centrul Turciei, între Istanbul și Ankara, scrie CNN, citat de Digi24.Prețul pentru o astfel de locuință pornea de la 320.000 de euro, ajungând până la aproximativ 500.000 de euro, iar orașul urma să atragă sute de oameni cu bani, majoritatea investitori din Golf, dornici să locuiască într-o casă construită asemenea unui castel impunător.Însă complexul rezidențial a ajuns mai degrabă un oraș-fantomă, după ce dezvoltatorul proiectului, Sarot Group, a intrat în faliment în noiembrie, având datorii de peste 27 milioane de dolari.
Construcția a început în 2014, așa că multe dintre casele-castel sunt în diverse stadii ale finalizării.Pe lângă clădirile de lux, complexul rezidențial urma să fie dotat și cu facilități impresionante.

Băi turcești, săli de fitness, terenuri de sport, un cinematograf și numeroase magazine urmau să le ușureze traiul locuitorilor.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
ritter.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...