castel 2

Cel mai spectaculos complex rezidențial de lux făcut în ultimii ani în lume, a ajuns să fie în paragină toată. Burj Al Babas a intrat în faliment.

Burj Al Babas urma să fie un complex rezidențial de lux, cu un concept unic: un oraș cu peste 700 de castele la scară mică, amplasat în centrul Turciei, între Istanbul și Ankara, scrie CNN, citat de Digi24.castel 3Prețul pentru o astfel de locuință pornea de la 320.000 de euro, ajungând până la aproximativ 500.000 de euro, iar orașul urma să atragă sute de oameni cu bani, majoritatea investitori din Golf, dornici să locuiască într-o casă construită asemenea unui castel impunător.castel 4Însă complexul rezidențial a ajuns mai degrabă un oraș-fantomă, după ce dezvoltatorul proiectului, Sarot Group, a intrat în faliment în noiembrie, având datorii de peste 27 milioane de dolari.
Construcția a început în 2014, așa că multe dintre casele-castel sunt în diverse stadii ale finalizării.castel1Pe lângă clădirile de lux, complexul rezidențial urma să fie dotat și cu facilități impresionante.

Băi turcești, săli de fitness, terenuri de sport, un cinematograf și numeroase magazine urmau să le ușureze traiul locuitorilor.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns