Ora de Sibiu
Știri in direct

UPDATE FOTO VIDEO Lucrări de anvergură pe Valea Oltului – polițiștii îndeamnă la calm

347

De marți până vineri, pe Valea Oltului se vor efectua lucrări, ceea ce va perturba traficul în zonă. În aceste condiții șoferii sunt îndemnați să fie calmi și să respecte indicațiile polițiștilor. 

În perioada 29.01-01.02, pe DN 7, Valea Oltului, tronsonul cuprins între km. 240 (limita cu jud. Vâlcea) – 246 (Lazaret), administratorul de drum execută lucrări de montare / înlocuire parapet metalic de protecție.

”Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu acordă sprijin în vederea fluidizării circulației autovehiculelor atunci când valorile de trafic sunt ridicate.
Le recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză redusă, să mărească distanța între autovehicule și să respecte semnalele polițiștilor sau drumarilor aflați în zona lucrărilor.
De asemenea, în cazul formării de coloane de mașini, nu vă angajați în depășire, așteptați cu calm și bucurați-vă de peisaj!
Nu uitați: lucrările se execută pentru sporirea siguranței dumneavoastră, a participanților la trafic!”, transmit polițiștii de la Rutieră.

Primește titlurile instant

loading...
Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...