Astrid Fodor jignită de Ministrul de Finanțe – ’’Ieșirea a fost total deplasată’’

1 2.106

Primarul municipiului Sibiu a mărturisit miercuri seară în direct la Realitatea TV, că a fost ținta unor jigniri adresate către ea de Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici. Primarul Sibiului spune că reacția acestuia a fost total deplasată.

Primarii municipiilor din țară au participat miercuri la o întâlnire cu ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, și cu Darius Vâlcov, consilierul pe probleme economice al premierului Dăncilă. Edilii au solicitat ca o treime din bugetul național să meargă către administrația locală, în condițiile în care în prezent, susțin ei, primesc sub 20 la sută.
Primarul Sibiului a mărturisit că întâlnirea a fost una de coșmar. ’’Nu aș fi vrut să aduc în discuție acest dialog. Începând de la cadrul în care s-au desfășurat și atitudinea domnului Vâlcov, care a fost ca un fel de inchizitor. Modul lui de abordare a fost deplasat’’, a spus Asfrid Fodor, la Realitatea TV.
Mai mult, edilul Sibiului a confirmat că a fost ținta unor jigniri aduse de către ministrul Finanțelor. ’’Ieșirea domnului ministru Teodorovici a fost cu totul deplasată față de mine. Eu ca femeie nu puteam să răspund acestei ieșiri. Noroc cu domnul primar de la Ploiești care a intervenit și i-a răspuns bărbătește..’’, a mai spus Astrid Fodor.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Nicolae Tarcea scrie

    O stire foarte vaga data de catre doamna primar. Spuneti, va rog, concret in ce a constat jignirea??? A folosit cuvinte triviale sau v-a adus injurii sa intelegem si noi care-i comportamentul acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.