Astrid Fodor jignită de Ministrul de Finanțe – ’’Ieșirea a fost total deplasată’’

2.111

Primarul municipiului Sibiu a mărturisit miercuri seară în direct la Realitatea TV, că a fost ținta unor jigniri adresate către ea de Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici. Primarul Sibiului spune că reacția acestuia a fost total deplasată.

Primarii municipiilor din țară au participat miercuri la o întâlnire cu ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, și cu Darius Vâlcov, consilierul pe probleme economice al premierului Dăncilă. Edilii au solicitat ca o treime din bugetul național să meargă către administrația locală, în condițiile în care în prezent, susțin ei, primesc sub 20 la sută.
Primarul Sibiului a mărturisit că întâlnirea a fost una de coșmar. ’’Nu aș fi vrut să aduc în discuție acest dialog. Începând de la cadrul în care s-au desfășurat și atitudinea domnului Vâlcov, care a fost ca un fel de inchizitor. Modul lui de abordare a fost deplasat’’, a spus Asfrid Fodor, la Realitatea TV.
Mai mult, edilul Sibiului a confirmat că a fost ținta unor jigniri aduse de către ministrul Finanțelor. ’’Ieșirea domnului ministru Teodorovici a fost cu totul deplasată față de mine. Eu ca femeie nu puteam să răspund acestei ieșiri. Noroc cu domnul primar de la Ploiești care a intervenit și i-a răspuns bărbătește..’’, a mai spus Astrid Fodor.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Arată comentarii (1)