Cod galben de ceață în județul Sibiu

198

Sibiul, alături de alte 24 de județe se află sub avertizare de cod galben de ceață. Meteorologii anunță că ceața va persista până la ora 11. În zonele de munte din Prahova, Dâmbovița și Argeș rafalele de vânt vor ajunge la 110 kilometri la oră, iar în Cluj, Sălaj, Bistriţa-Năsăud şi Maramureş este cod galben de burniță, conform news.ro

Potrivit meteorologilor, este cod galben de ceaţă, până la ora 10.00, în judeţele Ialomiţa, Prahova, Argeş, Giurgiu, Brăila, Dâmboviţa, Buzău, Teleorman, Ilfov, Călăraşi, Vaslui, Boroşani, Neamţ şi Iaşi.

Ceaţa va persista, până la ora 11.00, în judeţele Alba, Sibiu, Mureş, Galaţi, Maramureş, Cluj, Sălaj, Caraş-Severin, Vâlcea, Olt şi Dolj.

”Se vor semnala ceaţă care determină reducerea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat sub 50 m”, au anunţat meteorologii, care au precizat că pot apărea depuneri îngheţate.

În plus, meteorologii au emis cod galben de vânt puternic pentru judeţele Prahova, Argeş şi Dâmboviţa, unde vor fi rafale de vânt de până la 110 kilometri la oră. Avertizarea este valabilă pentru zona de munte, până la ora 11.00.

De asemenea, este cod galben de burniţă, până la ora 11.00, în judeţele Cluj, Sălaj, Bistriţa-Năsăud şi Maramureş.

Pe arii restrânse, în aceste zone, meteorologii anunţă şi ploaie care pe arii restrânse depune polei.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi