Ora de Sibiu
Știri in direct

IPJ Sibiu face angajări – Se caută ospătar și îngrijitor

2.292

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu face angajări. Se caută un ospătar și un îngrijitor, prin recrutare din sursă externă.

În vederea participării la concurs/examen, pentru postul de ospătar, candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ, următoarele condiţii specifice:

a) să fie absolvenţi de şcoală profesională cu examen de calificare ospătar sau studii liceale cu diplomă de bacalaureat, filiera tehnologică – calificare ospătar sau studii liceale cu diplomă de bacalaureat şi un program de formare profesională finalizat cu examen de certificare în calificarea profesională ospătar;
b) să aibă minim doi ani vechime în muncă şi minim doi ani vechime în specialitate;
c) să fie apţi medical şi psihologic pentru ocuparea postului scos la concurs.

Concursul/examenul se va desfăşura la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, situat în municipiul Sibiu, str. Revoluţiei, nr. 4 – 6 şi va consta în:
1. Selecţia dosarelor de candidat – 28.02.2019;
2. Proba practică – 06.03.2019, începând cu ora 10:00;
3. Interviu – 11.03.2019, începând cu ora 10:00;

În vederea participării la concurs/examen, pentru postul de îngrijitor, candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ, următoarele condiţii specifice:

a) să fie absolvenţi de studii gimnaziale;
b) să fie apţi medical şi psihologic pentru ocuparea postului scos la concurs.

Concursul/examenul se va desfăşura la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, situat în municipiul Sibiu, str. Revoluţiei, nr. 4 – 6 şi va consta în:
1. Selecţia dosarelor de candidat – 28.02.2019;
2. Proba practică – 07.03.2019, începând cu ora 10:00;
3. Interviu – 12.03.2019, începând cu ora 10:00;

Pentru înscrierea la concurs, în perioada 30 ianuarie – 12 februarie 2019, candidaţii vor prezenta şi depune la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu – Serviciul Resurse Umane situat în municipiul Sibiu, str. str. Revoluţiei, nr. 4 – 6, în volum complet, dosarele de candidat.
Relaţii suplimentare referitoare la organizarea şi desfăşurarea concursului/examenului se pot obţine pe pagina de internet a instituţiei www.politiasibiu.ro , sau la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, telefon 0269/208311 de luni până vineri între orele 08:00-16:00.

Primește titlurile instant

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a putea colecta si folosi date ce ne ajuta sa personalizam continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site. Impartasim informatiile privind modul in care utilizatorii folosesc site-ul cu partenerii nostri care utilizeaza de asemenea tehnologii online, precum cookies, pentru a colecta si folosi date personale pentru a personalize continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site si pe intreg internetul. Poti oricand sa te razgandesti si sa iti revizuiesti alegerea. Accept Detalii

Loading...