Eveniment muzical inedit la biserica reformată de pe Mitropoliei

1 234

Sfârșit de săptămână inedit la Sibiu. Sâmbătă, 2 februarie, în biserica reformată de pe strada Mitropoliei, va avea loc un eveniment muzical inedit. Același eveniment va avea loc și la Mediaș, în 3 februarie, în biserica evanghelică Sf. Margareta, începând cu ora 18.00.

În 2 februarie se celebrează una dintre sărbătorile Maicii Domnului, Curăţirea Sfintei Marii (Întâmpinarea Domnului), ocazie cu care Corul de femei din cadrul Corului Bach va prezenta o lucrare a compozitorului Michael Haydn, cel supranumit „Haydn din Transilvania”. Corul va interpreta această muzică vioaie şi uşor accesibilă acompaniat de un ansamblu instrumental, şi solistele Melinda Samson si Elisa Gunesch.

PlakatVesper2019

Lucrarea va fi precedată de un concert de orgă al lui Joseph Haydn, fratele mai mare şi mai celebru, în interpretarea directorului muzical al Bisericii evanghelice din România, Jürg Leutert.
În deschiderea concertului, mezzosoprana Elisa Gunesch va interpreta o Arie pentru Vecernia la Curăţirea Sfintei Marii a compozitorului transilvănean Johann Sartorius cel Tânăr.

Intrarea este liberă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. […] Eveniment muzical inedit la biserica reformată de pe Mitropoliei […]

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...