primaria bucuresti 43717500
FOTO evz.ro

Altercație între edili la Primăria Capitalei. Viceprimarul Aurelian Bădulescu a primit un pumn de la primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, drept „răsplată” că l-a jignit. În urma incidentului, primarul Capitalei, Gabriela Firea, i-a solicitat lui Dragnea „să-și ia bătăușii din Consiliul General”.

Potrivit news.ro, Bădulescu a explicat altercaţia avută cu primarul sectorului 6 Gabriel Mutu, spunând că, în faţa lipsei de argument juridic, acesta l-a lovit în zona feţei cu o sticlă cu apă, admiţând totodată că între ei a avut loc o bătaie. „În faţa lipsei de argument juridic, în contradictoriu cu mine pe elemente de drept şi de statut, a înţeles să arunce în mine cu o sticlă plină cu apă, lovindu-mă în zona feţei. Cu siguranţă a trebuit să reacţionez, mi se pare că am reacţionat fără să mă temperez, în sensul în care m-am apărat”, a relatat el.
Pe motiv că a condus şedinţa PSD de miercuri seară în care viceprimarului Aurelian Bădulescu i-a fost retras sprijinul, acesta s-a luat la ceartă cu edilul sectorului 6- Gabriel Mutu. Scena a avut loc într-o încăpere din PMB.
Incidentul a fost confirmat pentru News.ro de consilierul general Cristian Olteanu şi a avut loc în şedinţa de grup a PSD care avut loc înainte ca să înceapă şedinţa Consiliului General al Capitalei, în timp ce Mutu îi prezenta lui Bădulescu documentele referitoare la retragerea sprijinului politic.
La un moment dat, Bădulescu a început să îl jignească pe edilul sectorului 6. Potrivit aleşilor generali PSD, edilul Mutu s-ar fi enervat şi i-a tras un pum viceprimarului.
PSD Bucureşti a decis, miercuri seară, retragerea sprijinului politic lui Aurelian Bădulescu pentru funcţia de viceprimar al Capitalei pe motivă că vorbeşte urât cu colegii din PSD. Noul lider al filialei, Gabriel Mutu, renunţă, astfel, la oamenii primarului Gabriela Firea, la Primăria Capitalei.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns