USR îl acuză pe primarul Cisnădiei că nu vrea să facă secții de vot în Cartierul Arhitecților

0 577

Primarul orașului Cisnădie, Gheorghe Huja, a respins cererea USR prin care se cere suplimentarea secțiilor de vot în Cartierul Arhitecților pe motiv că există deja două desemnate locuitorilor din acest cartier.

USR-iștii îl acuză, menționând că „problema celor două secții de vot din Cartierul Arhitecților nu este rezolvată în acest moment”.
„Avem încredere că domnul Gheorghe Huja nu va ignora necesitățile locuitorilor din Cartierul Arhitecților și va găsi o soluție în acest caz și va ține cont de cererea USR Cisnădie. Secțiile special amenajate din Cisnădie, la care credem că face referire, sunt la 6 km distanță. USR Cisnădie nu poate ignora aproximativ 4000 de cetățeni cu drept de vot și vom apăra drepturile cetățenilor, inclusiv facilitarea dreptului la vot. Vom continua demersul nostru folosind toate căile legale posibile”, transmit reprezentații USR Sibiu.
În luna ianuarie, USR Sibiu a înaintat o cerere către Primăria Cisnădie la solicitarea locuitorilor care se plâng că distanțele dintre secțiile de vot sunt prea mari.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.