FOTO – Președintele Iohannis s-a dus la schi pe Transalpina. S-a fotografiat cu turiștii

559

Klaus Iohannis a mers sâmbătă, la schi pe domeniul schiabil Transalpina la Voineasa. Turiştii au făcut fotografii cu președintele României.

Președintele Klaus Iohannis a făcut fotografii cu turiștii care au fost, sâmbătă, la schi, la Voineasa. Iohannis a fost îmbrăcat în costumul de schi negru cu portocaliu cu care a mai fost surprins în timpul practicării sporturilor de iarnă. În imaginile în care apare alături de turiști, președintele poartă ochelari și cască de protecție și este zâmbitor.
Klaus Iohannis este amator de drumeții la munte și schi, ultima dată când șeful statului a fost la munte fiind pe 19 ianuarie, în Munții Șureanu. Și atunci turiştii au făcut fotografii cu şeful statului.
De altfel, social-democrații l-au ironizat, sâmbătă, pe Facebook, pe Klaus Iohannis, spunând că este week-end și zăpadă pe pârtiile de schi, ceea ce înseamnă că președintele nu va avea declarații pe tema bugetului propus de Guvern pentru acest an. „Este week-end, iar la munte încă e zăpadă pe pârtiile de schi. Deci nu vom avea declarații din partea președintelui Iohannis pe tema bugetului propus de Guvern pentru anul 2019”, preciza PSD, pe pagina de Facebook, postarea fiind însoțită și de o fotografie cu mesajul „Iohannis nu comentează ce nu înțelege. Mulțumim!”.
Reacția PSD a venit și după ce președintele Klaus Iohannis a criticat, în mai multe rânduri, Executivul, spunând că măsurile guvernamentale arată o gravă lipsă de responsabilitate, de seriozitate și de viziune cu privire la mersul economiei noastre pe termen mediu și lung.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. hop scrie

    foarte bine ca ce face destul ne-a chinuit la Paltinis …cu nerusinare …ce face dupa ce nu va mai fi Presedinte ?….va schia in Elvetia ! ca -i place sa se plimbe !

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.