Trei șoferi prinși fără permis la volan în Sibiu și Orlat – Printre ei și o femeie

Polițiștii rutieri au întocmit dosare de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis pentru trei șoferi depistați în trafic în perioada 1-3 februarie. Unul era și băut.

Sibiancă prinsă pe Frezorilor
La data de 1 februarie a.c., în jurul orei 19,30, o sibiancă în vârstă de 29 de ani, a condus un autoturism pe strada Frezorilor din municipiul Sibiu și, pe fondul lipsei de experiență în conducere, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu două autoturisme parcate.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că femeia nu deține permis de conducere.

Unul era și băut pe Calea Dumbrăvii
La data de 3 februarie a.c., în jurul orei 00,30, pe Calea Dumbrăvii din municipiul Sibiu, un localnic în vârstă de 35 de ani a fost identificat la volan deși nu deține permis de conducere. În plus, la testarea sa alcoolscopică a rezultat o concentrație de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un ”fecior” depistat în Orlat
La data de 3 februarie a.c., în jurul orei 05,00, pe raza comunei Orlat, a fost depistat un tânăr în vârstă de 18 ani, domiciliat în localitatea Poiana Sibiului, care conducea un autoturism deși nu deține acest drept.

filtru politiepolitia sibiuSibiusoferi fara permis
Comentarii (0)
Comentează