Schimbări în lista expropierilor de pe autostrada Sibiu – Orăștie

0 613

Schimbările vizează printre altele și imobile din județul Sibiu de pe raza orașului Săliște. În total este nevoie de actualizarea datelor de identificare pentru 420 de imobile.

În lista exproprierilor pentru realizarea Autostrăzii Sibiu – Orăștie se vor face schimbări importante, anunță arenaconstruct.ro. Mai multe imobile ce fac parte din coridorul de expropriere necesită actualizări ale suprafețelor și valorilor de despăgubire. Totodată, sunt necesare noi exproprieri, dar și anularea unor exproprieri propuse inițial.
Astfel, în urma întocmirii documentațiilor cadastrale individuale, pentru 420 de imobile este necesară actualizarea datelor de identificare, a suprafețelor și valorilor de despăgubire. În același mod, au fost identificate încă două poziții rezultate din dezmembrarea unor imobile.
Pentru aceste 422 de imobile, valoarea de despăgubire ajunge la 694.929 lei. Diferența dintre suma consemnată inițial și cea rezultată conform noului raport de evaluare este de 1.459.857 lei, sumă care va fi virată la bugetul de stat.
Exproprierile sunt propuse să fie suplimentate pentru încă 181 de imobile care fac parte din coridorul de expropriere, dar nu au fost identificate inițial.
DESCARCĂ DE AICI LISTA CU EXPROPIERILE!
Imobilele se află pe raza localităților Sebeș, Șibot și Vințu de Jos din județul Alba, Geoagiu și Romos din județul Hunedoara și Săliște din județul Sibiu. Sumele individuale pentru expropriere sunt în cuantum total de 330.458 lei pentru o suprafața totală de 227.226 mp. În același timp, 348 de imobile nu se mai regăsesc în interiorul coridorului de expropriere și trebuie să fie abrogate.
Suma rezultată din anularea consemnărilor aferente pozițiilor antemenționate este de 3.446.382 lei, sumă care, după aprobarea prezentului proiect de act normativ, va fi virată la bugetul de stat Totodată, pentru 248 de imobile nu va mai fi necesară exproprierea, aceste făcând parte din domeniul public al județelor Alba, Hunedoara și Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.