Ora de Sibiu
Știri in direct
SDO inalt
SDO inalt

Schimbări în lista expropierilor de pe autostrada Sibiu – Orăștie

527

Schimbările vizează printre altele și imobile din județul Sibiu de pe raza orașului Săliște. În total este nevoie de actualizarea datelor de identificare pentru 420 de imobile.

În lista exproprierilor pentru realizarea Autostrăzii Sibiu – Orăștie se vor face schimbări importante, anunță arenaconstruct.ro. Mai multe imobile ce fac parte din coridorul de expropriere necesită actualizări ale suprafețelor și valorilor de despăgubire. Totodată, sunt necesare noi exproprieri, dar și anularea unor exproprieri propuse inițial.
Astfel, în urma întocmirii documentațiilor cadastrale individuale, pentru 420 de imobile este necesară actualizarea datelor de identificare, a suprafețelor și valorilor de despăgubire. În același mod, au fost identificate încă două poziții rezultate din dezmembrarea unor imobile.
Pentru aceste 422 de imobile, valoarea de despăgubire ajunge la 694.929 lei. Diferența dintre suma consemnată inițial și cea rezultată conform noului raport de evaluare este de 1.459.857 lei, sumă care va fi virată la bugetul de stat.
Exproprierile sunt propuse să fie suplimentate pentru încă 181 de imobile care fac parte din coridorul de expropriere, dar nu au fost identificate inițial.
DESCARCĂ DE AICI LISTA CU EXPROPIERILE!
Imobilele se află pe raza localităților Sebeș, Șibot și Vințu de Jos din județul Alba, Geoagiu și Romos din județul Hunedoara și Săliște din județul Sibiu. Sumele individuale pentru expropriere sunt în cuantum total de 330.458 lei pentru o suprafața totală de 227.226 mp. În același timp, 348 de imobile nu se mai regăsesc în interiorul coridorului de expropriere și trebuie să fie abrogate.
Suma rezultată din anularea consemnărilor aferente pozițiilor antemenționate este de 3.446.382 lei, sumă care, după aprobarea prezentului proiect de act normativ, va fi virată la bugetul de stat Totodată, pentru 248 de imobile nu va mai fi necesară exproprierea, aceste făcând parte din domeniul public al județelor Alba, Hunedoara și Sibiu.

Primește titlurile instant

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a putea colecta si folosi date ce ne ajuta sa personalizam continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site. Impartasim informatiile privind modul in care utilizatorii folosesc site-ul cu partenerii nostri care utilizeaza de asemenea tehnologii online, precum cookies, pentru a colecta si folosi date personale pentru a personalize continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site si pe intreg internetul. Poti oricand sa te razgandesti si sa iti revizuiesti alegerea. Accept Detalii

Loading...