acc selimbar

Tânăra de 21 de ani, internată duminică în stare gravă, la Terapie Intensivă, a pierdut sarcina. Fata se află în comă. Ea este victima unui accident rutier produs de un șofer beat.

A pierdut copilul, fiind în comă

Spitalul Clinic Județean de Urgență din Sibiu a anunțat azi-dimineață că pacienta a pierdut copilul. „Pacienta de 21 de ani, internată în stare gravă în cadrul secției Anestezie Terapie Intensivă în urma accidentului rutier din data de 3 februarie, a pierdut sarcina.  În cursul zilei de ieri s-a consemnat un avort spontan complet (sarcina doua luni) care nu a necesitat proceduri chirurgicale (chiuretare).  Pacienta este in continuare în stare gravă, intubată, sub tratament și îngrijire în cadrul secției ATI”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului sibian, Decebal Todăriţă.

Victima unui şofer beat

Tânăra însărcinată împreună cu o fată de 17 ani au ajuns la spital, duminică dimineaţa, după ce un şofer beat a intrat în maşina lor, potrivit Poliţiei. Accidentul s-a produs la intrarea în municipiul Sibiu, în intersecţia dintre DN1 cu strada Doamna Stanca din Şelimbăr.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns