Medicul escroc din Italia, prins când încerca să fugă din România cu trenul

0 515

Italianul cu opt clase, care s-a dat drept chirurg plastician în România și care a și oprat de câteva ori, a încercat să fugă din țară, după ce a fost demascat. Acesta se afla într-un tren care circula pe ruta București – Budapesta, fiind prins miercuri dimineața, la Curtici.

Falsul chirurg a făcut și câteva declarați, marți seara, la Xtra Night Show acolo unde a spus că nu este un fals medic, că nu fuge – dar nu vrea să spună unde e – şi că are tot dreptul de a profesa în România pentru că i-au fost recunoscute şi echivalate diplomele, în acest scop apelând la servicile unui avocat, identificat doar prin prenumele „Laura”.

„Când am venit în România, nu ştiam cum funcţionează sistemul, am folosit un avocat căruia i-am dat toate documentele. Avocata (n.r. – identificată ca Laura) s-a ocupat de tot şi la final mi-a zis că am dreptul de a profesa în România”, a afirmat el.

El a susţinut că va aduce dovezi în sprijinul afirmaţiilor sale şi că nu fuge. „Nu fug, dar prefer să nu vă spun unde sunt. Nu sunt un fals medic, nu-mi place să mă numiţi aşa”, a declarat bărbatul.

Cu toate acestea, bărbatul a încercat să treacă granița în această dimineață, cu trenul, pe la Curtici, urmând să intre în Ungaria.

Sursa: digi24.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.