Mitingul cu peste 5.000 de polițiști de la Sibiu, neavizat de Primărie – Cererea a fost respinsă

0 497

Municipalitatea sibiană a dat aviz nefavorabil pentru desfășurarea unui protest în Sibiu pe data de 9 mai. Federația Sindicatului Polițiștilor anunțase că mizează pe prezența a peste 5.000 de angajați MAI la miting.

Primăria Municipiului Sibiu a primit din partea Federației Sindicatelor Naționale ale Polițiștilor și Personalului Contractual din România o adresă prin care se solicită aprobarea desfășurării în Piața Mare și Piața Mică din Sibiu a unui protest, în data de 9 mai.
Cererea a fost respinsă de către administrația locală. ”Comisia de Avizare a Adunărilor Publice a analizat această cerere și a decis emiterea unui aviz negativ având în vedere faptul că în Sibiu, în data respectivă, se va desfășura Summitul Șefilor de State și Guverne din Uniunea Europeană, cât și evenimente conexe în diverse locații. Acest eveniment de importanță europeană și cu participare la cel mai înalt nivel necesită măsuri speciale pentru desfășurarea în bune condiții și în siguranță pentru înalții demnitari care vor participa. Din toate aceste motive, suprapunerea altor evenimente pe desfășurarea Summitului nu este posibilă și nici de dorit”, spune Mirela Gligore, purtător de cuvânt la Primăria Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.