Șoferul Tursib care a spart geamul autobuzului, cercetat disciplinar – De la ce s-a enervat

0 3.647

Șoferul de la Tursib care, în decursul zilei de marți, a fost surprins într-un conflict cu mai mulți călători, în urma căruia a spart geamul de la ușa cabinei, va fi cercetat în Comisia de disciplină a societății.

Totul s-a petrecut marți, în jurul ore 15.00, pe linia de autobuz 11. Se pare că șoferul s-ar fi enervat și ar fi ajuns să spargă geamul din cauza călătorilor care îi cereau să deschidă și ușa din față, pentru a putea urca sau coborî.

„La cursa cu plecare la ora 14.55 din staţia S.C. Continental, la oprirea în staţia Lidl a avut loc un conflict verbal între călători şi şofer, care nu ar fi deschis uşa din faţă a autobuzului, pentru urcarea/coborârea călătorilor. După plecarea din staţie, în intersecţia cu strada Maramureşului, şoferul a lovit cu mâna geamul de la uşa cabinei, provocând spargerea acestuia”, transmit reprezentanții Tursib.

VEZI AICI CUM AU REACȚIONAT CĂLĂTORII DIN AUTOBUZ

Cazul va fi cercetat în Comisia de disciplină a societăţii, care va analiza toate aspectele, inclusiv imaginile de la camerele de supraveghere din interiorul autobuzului, urmând a se lua măsurile administrative care se impun.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...