Ora de Sibiu
Știri in direct

Șoferul Tursib care a spart geamul autobuzului, cercetat disciplinar – De la ce s-a enervat

3.564

Șoferul de la Tursib care, în decursul zilei de marți, a fost surprins într-un conflict cu mai mulți călători, în urma căruia a spart geamul de la ușa cabinei, va fi cercetat în Comisia de disciplină a societății.

Totul s-a petrecut marți, în jurul ore 15.00, pe linia de autobuz 11. Se pare că șoferul s-ar fi enervat și ar fi ajuns să spargă geamul din cauza călătorilor care îi cereau să deschidă și ușa din față, pentru a putea urca sau coborî.

„La cursa cu plecare la ora 14.55 din staţia S.C. Continental, la oprirea în staţia Lidl a avut loc un conflict verbal între călători şi şofer, care nu ar fi deschis uşa din faţă a autobuzului, pentru urcarea/coborârea călătorilor. După plecarea din staţie, în intersecţia cu strada Maramureşului, şoferul a lovit cu mâna geamul de la uşa cabinei, provocând spargerea acestuia”, transmit reprezentanții Tursib.

VEZI AICI CUM AU REACȚIONAT CĂLĂTORII DIN AUTOBUZ

Cazul va fi cercetat în Comisia de disciplină a societăţii, care va analiza toate aspectele, inclusiv imaginile de la camerele de supraveghere din interiorul autobuzului, urmând a se lua măsurile administrative care se impun.

Primește titlurile instant

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...