Starea răniților din accidentul mortal de la Dumbrăveni – Doi sunt mamă și fiică

1.055

Accidentul de pe DN 14, de la Dumbrăveni s-au soldat cu cinci victime, dintre care două au murit pe loc. Se pare că viteza este cea care a luat viețile a doi oameni, tată și fiică. Impactul cu autoutilitara a fost atât de puternic încât nu s-a mai putut face nimic pentu ei, medicii find nevoiți să constate decesele.

Celelalte trei victime sunt soția bărbatul și cealaltă fiică a lor, dar și șoferul autoutilitarei de marfă, cu toții răniți grav.
CITIȚI ȘI: Accidentul de la Dumbrăveni – Cei doi morți sunt tată și fiică
Soția bărbatului și cealaltă fiică au suferit răni grave și au fost transportate la spitalul din Mediaș. De asemenea, șoferul autoutilitarei, în vârstă de 61 de ani a avut nevoie de descarcerare, fiind ulterior transportat la spitalul din Mediaș. În jurul orei 22.30, femeia rănită și bărbatul au fost aduși la Spitalul Județean din Sibiu.
VEZI AICI FOTO ȘI VIDEO DE LA ACCIDENT
În prezent, femeia de 45 de ani este internată pe secția Neurochirurgie, având un traumatism cranio facial și contuzie hamitorace stâng. În același timp, bărbatul de 61 de ani este internat pe secția Ortopedie, amândoi fiind conștienți.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi