VIDEO FOTO Daniel Constantin, despre sibianul Bogdan Trif: Mai mult ghid turistic, decât ministru

459

Prim-vicepreşedintele PRO România, deputatul Daniel Constantin, l-a criticat azi pe sibianul Bogdan Trif, lider al organizaţiei PSD şi ministru al Turismului. Constantin a spus despre Trif că a fost „mai mult ghid turistic, decât ministru al Turismului”.

Prea puţini bani din turism

Daniel Constantin reproşează ministrului Trif că se obţin prea puţini bani din turism. „Chiar şi în zona Sibiului cred că este important să vorbim despre zona de turism. O analiză pe care am făcut-o ne arată că, suntem din păcate, în momentul de faţă, ca venit din PIB în bugetul de stat, doar la o treime din media europeană. Doar o treime din media europeană este reprezentată de turism ca aport la Produsul Intern Brut. Nivelul în procente este de 1,4 %. Nici prognoza nu este bună. Se prognozează să vom ajunge, dacă se vor face investiţii (…) la 2,1 %. Total insuficient. Potenţialul României este mult mai mare”, a declarat azi, Daniel Constantin, într-o conferinţă de presă. PRO România propune două măsuri noi pentru turism: program special pentru investiţii din fonduri UE şi scutirea de impozit pentru investiţiile noi din acest domeniu.

Daniel Constantin îl critică pe Trif pentru că l-a adus pe Codrin Ştefănescu la Sibiu

Fostul ministru Daniel Constantin l-a criticat pe Bogdan Trif că l-a adus la Sibiu, pe Codrin Ştefănescu, care a fost huiduit de protestarii aflaţi în acea zi în faţa sediului PSD. „Aveţi şi ministrul Turismului din Sibiu. Am văzut că mai mult a preferat să fie mai mult ghid turistic, decât ministru al Turismului, ghid turistic pentru Codrin Ştefănescu acum câteva săptămâni”, a mai spus Daniel Constantin.

Conferința de presă – inaugurare sediu PRO România filiala Sibiu

Conferința de presă – inaugurare sediu PRO România filiala Sibiu

Publicată de PRO România Sibiu – Altfel pe Joi, 7 februarie 2019

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.