Ora de Sibiu
Știri in direct

Deputatul Ganț cere explicații lui Tudorel Toader pentru că a lăsat Palatul de Justiție din Sibiu în paragină

248

Tribunalul și Judecătoria Sibiu își desfășoară acum activitatea pe Calea Dumbrăvii, într-un spațiu al MAPN. În acest timp Palatul de Justiție de pe Bulevardul Victoriei ar fi trebuit să fie reabilitat, dar de ani de zile nu s-au mai făcut lucrări aici.

În acest context, deputatul FDGR Ovidiu Ganț i-a adresat o întrebare scrisă Ministrului Justiției Tudorel Toader referitor la reabilitarea clădirii Palatului Justiției din Sibiu, care se degradează pe zi ce trece de când au fost sistate lucrările.

În adresa din 4 februarie, deputatul FDGR întreabă ce sume vor fi alocate în acest an de către Ministerul Justiției pentru lucrările de reabilitare și cum intenționează să rezolve funcționarea instanțelor într-un alt spațiu, având în vedere că se apropie termenul până la care MApN a pus la dispoziția Ministerului Justiției clădirea de pe Calea Dumbrăvii.
”Rezolvarea situației instanțelor sibiene nu suferă amânare”, a declarat deputatul Ovidiu Ganț. ”Ministrul de Justiție trebuie să ia de urgență măsuri, deoarece administrarea clădirilor intră în atribuțiile Ministerului de Justiție.”

Primește titlurile instant

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...