Studenta criminală de la Medicină a câștigat 400 de zile de libertate prin recursul compensatoriu

1.468

Femeia care în urmă cu zece ani omora cu cuțitul un bărbat într-un cămin studențesc din Timișoara va ieși cu 400 de zile mai repede din închisoare. Carmen Bejan, studenta criminală de la Medicină, a reuşit să îşi micşoreze pedeapsa după intrarea în vigoare a recursului compensatoriu.

Tânăra condamnată pentru o crimă oribilă, a câştigat 400 de zile de libertate, anunță observator.tv. Astfel, Carmen Şatran, fostă Bejan, îşi execută pedeapsa în penitenciarul Arad, una dintre cele mai noi închisori din România, inaugurate în anul 2001.
Cu toate acestea, studenta criminală de la Medicină a solicitat instanţei reducerea pedepsei din cauza condiţiilor improprii de deţinere.
Drept urmare, Carmen Şatran a câştigat 400 de zile de libertate prin legea recursului compensatoriu.
Până în prezent, Carmen Şatran, dar şi Sergiu Florea, complicele ei, au executat deja jumătate din pedeapsa de 20 de ani de închisoare primită pentru oribila crimă comisă în iulie 2009 într-un cămin al Universităţii de Medicină din Timişoara.

Ucis, tranşat şi băgat într-o valiză de cei doi studenţi
Victima celor doi studenţi este Trifu Schroth, un bărbat din Timişoara care ar fi plătit pentru a întreţine relaţii sexuale cu studenta de la Medicină.
Totul s-a întâmplat pe 31 iulie 2009, în jurul orei 16.00, atunci când Trifu Schroth a mers la căminul Facultăţii de Medicină, unde s-a întâlnit cu Carmen Bejan.
Procurorii au arătat că mobilul crimei ar fi fost refuzul fetei de a întreţine şi relaţii sexuale orale cu bărbatul.
Astfel, după ce au început să se certe, studenta a luat un spray lacrimogen pe care i l-a pulverizat bărbatului în faţă.
Ţipetele fetei au fost auzite de Sergiu Florea, prietenul fetei, care se afla pe hol. Acesta a intrat în cameră şi s-a năpustit cu pumnii asupra bărbatului.
Trifu Schroth a fost lovit până când şi-a pierdut cunoştinţa, moment în care Carmen Bejan a luat un cuţit şi l-a înjunghiat de trei ori în inimă.
Au urmat moment demne de un film de groază în care cei doi studenţi au pus la cale un plan de a scăpa de cadavru.
Astfel, au decis să tranşeze cadavrul, să îl bage într-o valiză şi să meargă într-o pădure pentru a-i da foc. Ei au fost văzuţi de un paznic al căminului în timp ce transportau cadavrul în valiză şi ulterior au fost prinşi de Poliţie. În anul 2011, ei au fost condamnaţi definitiv la câte 20 de ani de închisoare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi