VIDEO FOTO Concurs de frumusețe pentru găini, cocoși, rațe și iepuri în Sibiu

0 960

Astăzi se alege cel mai frumos exemplar din cele 150 de animale expuse la fostul liceu LIA. Cine nu a ajuns azi să le vadă pe cele mai frumoase păsări și cei mai simpatici iepuri, mai are la dispoziție week-endul. Vizitatorii pot și să cumpere găini, cocoși, rațe, porumbei sau iepuri.

Cele mai frumoase păsări și cei mai bine îngrijiți iepuri

De azi până duminică, inclusiv, avem ocazia să vizităm o expoziție interesantă și atractivă mai ales pentru copii. pe care îi așteaptă 150 de păsări de curte de rasă (găini, cocoși), porumbei ornamentali, raţe de rasă şi două lebede, precum și 30 de iepuri de rasă, potrivit unui comunicat de presă. Expoziția este cu vânzare și are loc la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Terezianum Sibiu (fostul L.I.A), situat pe str. Postăvarilor, nr.18. Evenimentul este organizat de Direcția Agricolă Județeană Sibiu, de Asociația Județeană a Crescătorilor de Păsări și Animale Mici, cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu.foto iepure

Bilete între 2 și 5 lei

Expoziția este deschisă sâmbătă, între orele 9 -18, şi duminică între 9 – 14. Biletul de intrare este în valoare de 5 lei pentru adulți, 2 lei pentru copii, iar cine vrea sa participe la tombola mai achită 1 leu, toate biletele fiind câștigătoare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.