VIDEO Sibienii din ALDE dau asigurări că nu îl părăsesc pe Tăriceanu, pentru Ponta

287

Secretarul coordonator al ALDE Sibiu, Ovidiu Gheorghe Tocaciu, dezminte anunţul făcut de prim-vicepreşedintele PRO România, deputatul Daniel Constantin şi dă asigurări că nimeni nu pleacă din partid. ALDE anunţă că niciun membru din filiala locală nu va face pasul spre partidul condus de fostul premier, Victor Ponta.

Sibienii lui Tăriceanu nu ar vrea în partidul lui Ponta

ALDE Sibiu dă asigurări că nimeni nu va migra la PRO România. „Având în vedere declaraţiile cu rol de dezinformare ale domnului Daniel Constantin, făcute în cadrul conferinţei de presă de la Sibiu, joi 07 Februarie a.c., dorim să aducem la cunoştiinţă opiniei publice, sibienilor şi simpatizanţilor ALDE Sibiu, că in cadrul Filialei ALDE Sibiu nu există divergenţe şi că nu există membrii care să migreze spre altă organizaţie politică. Filiala Judeţeană ALDE Sibiu creşte în fiecare lună, rezultatele pozitive sunt din ce în ce mai vizibile şi se pregăteşte de campania electorală pentru alegerile europarlamentare din luna mai. Afirmaţiile domnului Constantin nu au nicio susţinere”, se arată într-un comunicat de presă al ALDE Sibiu.

Daniel Constantin: Săptămâna viitoare, sibieni din ALDE vin la PRO România

Prim-vicepreşedintele PRO România, deputatul Daniel Constantin, a declarat joi, la Sibiu, că urmează să mai fie primiţi în partid în perioada următoare şi alţi actuali membri PSD şi ALDE. „Să ştiţi că eu am prieteni foarte mulţi în ALDE şi colaboratori. Ţin legătura cu ei. Majoritatea sunt nemulţumiţi de ceea ce se întâmplă acolo, dar mulţi dintre ei nu pot pleca. Unii sunt în funcţie, sunt consilieri locali, consilieri judeţeni, alţii sunt primari şi legea nu le permite să plece. Sunt alţii care au decis să facă pasul şi dacă vreţi să vă răspund la întrebare, la Sibiu, da, mă aştept ca în zilele următoare, foarte mulţi foşti colegi şi din organizaţia ALDE Sibiu să se alăture ideilor noastre, dar fără să vă dau nume”, a spus Daniel Constantin, în conferinţa de presă susținută joi, la Sibiu, în noul sediu PRO România.

Conferința de presă – inaugurare sediu PRO România filiala Sibiu

Conferința de presă – inaugurare sediu PRO România filiala Sibiu

Publicată de PRO România Sibiu – Altfel pe Joi, 7 februarie 2019

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi