Ora de Sibiu
Știri in direct

Cel mai scurt mariaj- după cât timp a cerut mireasa divorțul

1.395

Un cuplu din Kuweit a intrat în istorie cu cel mai scurt mariaj. Femeia este cea care a cerut divorțul, deranjată de o reacție a proaspătului său soț, scrie radiosimplu.ro

La scurt timp după ce au semnat actele de căsătorie, cei doi soţi s-au îndreptat spre ieşirea din tribunal, iar la un moment dat, mireasa s-a împiedicat. În loc să o ajute, proaspătul ei soţ a numit-o „proastă“. Supărată, femeia s-a întors din drum şi a cerut divorţul, cererea fiind admisă de judecător. Mariajul a durat astfel 3 minute.

Cazul a devenit viral pe Twitter, iar femeia a primit zeci de mesaje de încurajare:

„Dacă aşa se poartă chiar de la începutul căsniciei, e mai bine să-l laşi“, „O căsnicie fără respect este condamnată la eşec“, „Foarte bine ai făcut, i-ai dat o lecţie bădăranului“, „Priveşte lucrurile cu optimism, gândeşte-te că e ca şi cum ai fi evitat în ultima clipă un glonţ“.

Kuweitul, care ocupă locul secund în topul ţărilor arabe în ceea ce priveşte rata divorţurilor, se confruntă cu un număr în creştere de căsnicii destrămate. Cele mai multe dintre ele sunt cauzate de faptul că mulţi tineri se căsătoresc din interes, pentru a obţine mai uşor împrumuturi şi ajutoare financiare.

Primește titlurile instant

loading...
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...