Cel mai scurt mariaj- după cât timp a cerut mireasa divorțul

1.491

Un cuplu din Kuweit a intrat în istorie cu cel mai scurt mariaj. Femeia este cea care a cerut divorțul, deranjată de o reacție a proaspătului său soț, scrie radiosimplu.ro

La scurt timp după ce au semnat actele de căsătorie, cei doi soţi s-au îndreptat spre ieşirea din tribunal, iar la un moment dat, mireasa s-a împiedicat. În loc să o ajute, proaspătul ei soţ a numit-o „proastă“. Supărată, femeia s-a întors din drum şi a cerut divorţul, cererea fiind admisă de judecător. Mariajul a durat astfel 3 minute.

Cazul a devenit viral pe Twitter, iar femeia a primit zeci de mesaje de încurajare:

„Dacă aşa se poartă chiar de la începutul căsniciei, e mai bine să-l laşi“, „O căsnicie fără respect este condamnată la eşec“, „Foarte bine ai făcut, i-ai dat o lecţie bădăranului“, „Priveşte lucrurile cu optimism, gândeşte-te că e ca şi cum ai fi evitat în ultima clipă un glonţ“.

Kuweitul, care ocupă locul secund în topul ţărilor arabe în ceea ce priveşte rata divorţurilor, se confruntă cu un număr în creştere de căsnicii destrămate. Cele mai multe dintre ele sunt cauzate de faptul că mulţi tineri se căsătoresc din interes, pentru a obţine mai uşor împrumuturi şi ajutoare financiare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.